ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2017

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2017 ГОДИНА!

Хороскоп за април 2017 Овен
Присъствието на Слънцето във вашия знак в първата половина на месеца ви подтиква към привързаност, необмислени и импулсивни действия, изцяло във ваша вреда. Трудно се владеете заради болезнената ви чувствителност кът критика. Трудно ще повярвате, че сте допуснали грешка, а постоянното ви желание да противоречите за пореден път ш печели врагове. Всичките идеи, които сте планирали да осъществите, започнете през този месец, когато нямате забрани и ограничения за подписване на договори до 10 април, а след това следвайте вече договореното. След 10 април не бива да мислите за инвестиции и вложения. Бъдете търпеливи и внимателни, за да избегнете грешките и разочарованията въпреки желанието ви всичко да се осъществи на секундата. Ако не стане, сте гневни и нетърпеливи до сериозни изблици на ярост. Бъдете уверени и спокойни дори когато нещата стават по-бавно от предвиденото. В личен план и в семейните отношения е възможно да се стигне до конфликти и сцени на ревност. Не са изключени и предизвикани от вашия инат разногласия в професионалните отношения заради желание за единовластие и надмощие.
През април начинанията са успешни, ако не проявявате състрадателност и готовност да помогнете, защото ще се окажете използвани и забравени, а обидата ще помните дълго и ще страдате мълчаливо. Перфектни, сериозни и отговорни, бъдете предпазливи при запознанства, за да не се окажете измамени и разочаровани от хора, които доверчиво сте допуснали в живота си. Ще печелите лесно приятели, но в привързаността си няма да ги преценявате правилно. Няма да сте деликатни към хората, които са допуснали грешки, засягащи и вашия авторитет. Привързаността е забранена, но не бива и да сте прекалено мудни при взимане на решение. Имате възможност да подпишете договори за сътрудничество, но ако се налагат инвестиции, не ви съветвам да искате кредитиране заради бъдещо проблемно обслужване. Забравете щедростта си и не допускайте да ви мамят. Имате сили да отхвърлите много задачи, особено ако не се впечатлявате от действията на околните и от странични дразнители. Избухнете ли, излизате от релси за много време. Меркурий е ретрограден от 10 април, затова направете крачката към важните планове преди тази дата, а след това започнете да работите по поставеното ново начало, за да не губите време в изчакване да отпаднат изискванията на планетата.

Хороскоп за април 2017 Близнаци
Месецът е чудесен, ако успеете да се възползвате от него, въпреки че от 10 април Меркурий е в своето ретроградно движение. Отказвайте промените, ако не са обмислени и особено когато са ви натрапени. Исканията за вложения и заеми - също. Печелите от факта, че обмисляте всичко, преди да пристъпите към действие или да изречете някакви обещания. В разговор винаги се основавате на фактите. Тактът и търпението ви носят полза, защото ви позволяват да избягвате конфликтните ситуации. От вас зависи да си наложите умереност, за да приключите с всички изостанали задачи, да прекратите тегнещите ви отношения, да отдалечите от себе си хората, които са ви предали, но да привлечете нови. Начинанията отложете за следващия месец. Месецът не е подходящ за създаване на семейство, дори и ако сте уверени в чувствата си. Преценете дали да съхраните рухналите си отношения, ако сте семейни, или е по-добре да ги прекратите. Здравето ви е стабилно.

Хороскоп за април 2017 Рак 
През април общувате с лекота и бързо се приспособявате към нова среда. Съветът ми е да сте умерени и да не допускате грешката да се доверявате на симпатичните си нови познати, преди да сте ги опознали и преценили. Не споделяйте плановете си. Не забравяйте, че е необходимо вие самите да сте готови да направите крачката към новото и неизвестното, но с мярка, без авантюристични стремежи, които не са типични за вас, но през този месец са ви обсебили. Бъдете предпазливи. Още веднъж се уверете, че може да разчитате на вашите партньори или съдружници. След 10 април Меркурий е в своето ретроградно движение. Не позволявайте да ви използват за постигане на чужди цели. Не бъдете лековерни и лекомислени както в професионален, така и в личен план и се грижете за себе си. Съхранете личните си отношения и не изневерявайте, за да не се окажете самотни и депресирани.

Хороскоп за април 2017 Лъв 
Месец на трудности, които объркват плановете ви и са причина да сте изнервени, без да сте преценили и положителната страна. Меркурий е ретрограден от 10 април, рутината е наложителна, отказът от начинания след тази дата - също. Направете крачката към новото в началото на месеца, а след това започнете да завършвате планираните задачи. Във ваша полза е да сте по-гъвкави и в емоциите, и в колегиалните взаимоотношения на работното си място. В противен случай сами ще си творите конфликтите и провалите и никой няма да ви е виновен. Нагърбвате се с много задължения. За съжаление няма да липсват мигове, в които не правите разлика между фантазия и реалност. Взимате прибързани решения и се впускате да гоните цели, които не са ви по силите. Осъзнаете ли липсата на видими резултати въпреки усилната ви деловитост и работа до изнемога, започват здравословните проблеми. В желанието си да блеснете ще направите тялото си неспособно да ви се подчинява и ще се наложи или продължително лечение, или принудителен отпуск.

Хороскоп за април 2017 Дева
Амбициите си изявявайте до 10 април, защото след това Меркурий навлиза в своето ретроградно движение и ви налага не малко ограничения. Славите се като перфекционисти, които веднага намират причините за възникналите проблеми и не само това, но можете и да ги разрешите. Необходимо е да вярвате в себе си повече и да се предпазвате от имлулсивното си желание да предприемете промени, които не сте обмислили и нямате готовност да посрещнете задължителните разходи, свързани с тях. Пътуванията зад граница ви съветвам да приемете на всяка цена. Не очаквайте лесни приходи. Колкото по-малко рискувате през месеца, толкова по-добре за вас. Не пропускайте възможността да оправите отношенията си с хората от вашето обкръжение, делово и лично, ако сте ги обтегнали. Не допускайте ненужни конфликти заради ината си, който трудно надмогвате, а и заради вживяването ви в несъществуващи проблеми. Агресивни сте и готови да обиждате всеки, който ви противоречи, но ще си спечелите врагове и усложнени отношения. Ще осъзнаете този факт едва когато разберете, че сте изолирани от хора, на които държите и искате да сте близки с тях, но трудно ще оправите отношенията си, особено ако са делови. Ако не сте семейни, имате шанса да срещнете половинката си по време на пътуване.

Хороскоп за април 2017 Везни
През април, месец на стабилизация на деловите и лични отношения, използвате целия си чар в деловите си отношения, затова и бързо ви забелязват. Ако планирате да смените работното си място, месецът е подходящ, но само до 10 април. След това Меркурий е ретрограден и забранява промените, инвестициите, подписването на договори. Хармонията в отношенията, към която се стремите, изисква да сте сговорчиви и да цените качествата на хората от вашето делово и лично обкръжение, което никога не ви се удава. Проявата на колебливост, когато се налага да изкажете директно мнението си или да отправите заслужена критика, заедно с бягството от отговорност са причината да сте под постоянните удари на недобронамерени хора, които ви смятат за податливи на влияние или за страхливци. Не се притеснявайте, ако се налага да изяснявате недоразумения в отношенията си. Няма да ви заболи от истините, които си кажете, но ще имате яснота кой е ваш приятел и кой - ваш враг. Съветвам ви да коригирате поведението си и да не допускате да ви използват, омъгляйки егото ви с ласкателства. Предразположени сте към многобройни интимни връзки в търсене на силни романтични изживявания. Само че така вие ще бъдете наранени и изоставени. Не се самозаблуждавайте, че трупате житейски опит, за да не се окажете обвързани с нежелани отговорности.

Хороскоп за април 2017 Скорпион 
Месец април ви помага да направите важна крачка към професионални промени и да поемете в нова посока, но само до 10 април, защото след това Меркурий навлиза в своето ретроградно движение и забавя темпото ви на работа. Амбицията да сте на върха в професионалния живот и да изненадате с успехите си вашите близки е похвална, но бъдете умерени и забравете прибързаните действия и заключения. Трудно преживявате провалите. Те ви действат изключително потискащо и депресиращо, но това се случва с всички хора, не само с вас. Не си мислете, че сте нещастното изключение заради намесата на злата Съдба. Ако категорично и агресивно отказвате да си признаете грешките или пък не ги осъзнавате, ще ви се стоварят неочаквани проблеми. Склонни сте в емоционалната си самозаблуда да смъкнете цялата си защита. Бъдете мнителни, не всички около вас са добронамерени. Проверявайте внимателно цялата информация, която ще използвате, за да не ви подведат в средата на месеца. Непрекъснато се притеснявате за себе си и току-виж сте си внушили някоя нелечима болест.

Хороскоп за април 2017 Стрелец
През април искате да се справите със задълженията си, което е лесно постижимо, ако се приспособявате, а не непрекъснато да се стремите да променяте всички и всичко около вас. Изобщо не сте способни да се владеете, когато нещо не става според вашите представи и очаквания. Отстоявате собствената си позиция, като дразните околните, защото често променяте мнението си, но не защото сте несериозни, а защото постоянно ви грабват новостите, които искате да научите, но не ви остава време. Не забравяйте, че от 10 април Меркурий отново ще ви досажда с ретроградното си движение, а поредната доза ограничения ще попречи на стремежа на вашия странстващ дух към нов връх, който може да е погрешно избран, но какво пък. И провалът е известност, но... дали когато ви води към финансов крах. Не ви съветвам да отказвате допълнителна работа. Не взимайте заеми и кредити. Връщането ще е трудно. В личните отношения не са изключени разногласия заради вечното ви отсъствие от дома. Разбиранията за брак и семейство при вас са нетрадиционни, но ако брачният обет ви носи материални облаги, защо да не създадете семейство.

Хороскоп за април 2017 Козирог
През април попълнете празнотите в знанията си. Ако сте си внушили, че сте достатъчно знаещи и можещи и всички трябва да ви се подчиняват, сами ще сте виновни за провала си през този месец. От вас се иска да осъзнаете причината за неудачите си, да поправите грешките си и да планирате така месеца си, че успехът да се върне при вас. Щедростта ви е във ваша вреда. Нищо чудно да имате много пречки по пътя си, защото сте си създали комплекси заради провалена сделка или неосъществени планове. Ще постигнете целите си без особени усилия, ако сте направили крачката към тях преди 10 април, заради ретроградното движение на Меркурий и ако избягвате рискованите действия и не се впускате в начинания, плод на ваше внезапно хрумване. През този месец може да пресеете полезните от безполезните познанства и да „отлюспите“ тези „страдалци за вашето приятелство“, които са се увили като лиани около вас и ползват незаслужени блага. Избягвайте спор с хора, имащи различно от вашето мнение, дори и да ви провокират. Месецът е подходящ за създаване на семейство. Мислете за здравето си, защото сте уязвими от различни заболявания.

Хороскоп за април 2017 Водолей
През април сте устремени към материална стабилност. Отличната ви концентрация ви позволява да предприемете промени в професионалния си живот. Ако планирате да сменяте работното си място, имате възможност да го сторите до 10 април, защото от този ден Меркурий навлиза в своето ретроградно движение. До тази дата нямате забрана да подписвате договори, да предприемате инвестиции, да създавате съдружие, но бъдете умерени и проверявайте всички възможности по няколко пъти, като се съветвате и с правни консултанти. Пестете, не харчете. Странно, но през месеца ще се стремите да бъдете винаги в светлината на прожекторите, а това ваше желание е свързано и с не малко разходи, за да сте в крак с модните изисквания на обществото. Внимавайте, защото тези от вас, които не са свикнали на такъв блясък, може да се изпепелят в пламъците на собствената си гордост и егоцентри-зъм, които са силно изявени, дразнят околните и ви печелят врагове. Не прекалявайте с опитите да намерите съмишленици, които да ви подкрепят в невъзможните ви цели, водещи и до финансов срив. В състояние сте да допуснете грешки, водещи до фалит, ако имате своя фирма. Възможен е брак по сметка.

Хороскоп за април 2017 Риби
През април, подвластни на емоцията, общувате трудно. Склонни сте да крещите и да предизвиквате люти скандали, за да се заредите от агресията на околните. Ако имате намерение да правите крачката към нещо ново, въпреки че месецът изисква да приключите със стари задачи, сторете го до 10 април, защото в този ден Меркурий започва своето ретроградно движение. Не е изключено да привличате хора, които отказват да ви разберат, а вие упорито ще се опитвате да ги убеждавате в правотата си, без да осъзнавате, че си губите времето. Най-добре е да си вземете отпуска и да заминете сами или с любимите си хора далеч от всичките си дразнители. Така ще си спестите и здравословни проблеми, при някои водещи до нечелима болест, породени от непрекъснатия скрит гняв, който трупате в себе си. Не бива да поставяте ново начало - ще се провалите. Емоцията пречи на здравия разум, затова ви съветвам да не подписвате договори и да не започвате нищо ново. В гнева ви са възможни травми, проблеми с лимфната система и със стъпалата. Месецът не е за. създаване на семейство. Ако се влюбите, си дайте време да прецените дали е в подходящия човек.

0 коментара:

Публикуване на коментар