ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2017

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2017 ГОДИНА!
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2017 ГОДИНА
Овен - Хороскоп за декември 2017,
Телец - Хороскоп за декември 2017,
Близнаци - Хороскоп за декември 2017,
Рак - Хороскоп за декември 2017,
Лъв - Хороскоп за декември 2017,
Дева - Хороскоп за декември 2017,
Везни - Хороскоп за декември 2017,
Скорпион - Хороскоп за декември 2017,
Стрелец - Хороскоп за декември 2017,
Козирог - Хороскоп за декември 2017,
Водолей - Хороскоп за декември 2017,
Риби - Хороскоп за декември 2017

Хороскоп за декември 2017 Овен
През декември във вашия живот властва емоцията. Знаете какво искате, но сте ограничени от ретроградното движение на Меркурий, започващо на 3 декември и продължаващо до 23 декември. Бъдете отговорни и не рискувайте да градите мечти за финансиране от ваша страна или на вашия бизнес от нови партньори през тези дни, защото провалът в края на годината може да се окаже с необратими последици и да се отрази на цялата следваща година. Умеете да се задълбочавате в работата си и да следвате неотклонно задачите си, но завършете вече започнатите. Съобразявайте се с хората от обкръжението си, ако не искате да ви пречат. Съветвам ви да сте по-въздьржани и да се научите на умереност в желанията и действията си. Не се обвързвайте в нови делови отношения. Анализирайте без емоция причината за недоразуменията с вашите близки. Не бъдете несговорчиви, ако ви молят да отидете на ресторант. По-добре е ресторант, вместо да идват у вас неприятни гости или нахални роднини. Ще проявявате чувствителност, но и нетипична за вас резервираност при изява на чувствата си. В състояние сте да предприемете промени, които няма да изчезнат без следа и през следващите месеци от годината. Не се изненадвайте, ако непрекъснато се срещате с хора, които са ваши кармични врагове, но сте допуснали да се разделите с взаимно наранени чувства от срещите ви в минали прераждания. От вас зависи да посрещнете изпълнени с доволство Новата 2018 година.
 Хороскоп за Януари 2018Годишен Хороскоп за 2017Любовен Хороскоп за 2017 - КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2017 - ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП 2017 - ХОРОСКОП НА ЗОДИИТЕ В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА 2017
Хороскоп за декември 2017 Телец
Декември помага на начинанията, но има едно препятствие - Меркурий е ретрограден от 3 до 23 декември. Шансът да поставите тяхното начало е или 1 и 2 декември, или между двата празника в края на годината. Внимавайте да не се провалите, като допуснете обостряне на създадените отношения. Бъдете компромисни, за да съхраните деловите си партньорство и избегнете загуби. Обичате да се изразявате прямо и заради вашата откровеност рискувате да си спечелите врагове в последния месец на годината. Обикновено се вслушвате в чуждото мнение, но винаги сте убедени в правотата си и предпочитате на края да бъде прието вашето искане. Предложенията за повишаване на квалификацията ви са свързани с бъдещо материално поощрение, затова е добре да ги приемете, защото ретроградният Меркурий не блокира обучението. Лесно хлътвате в интимни връзки, а после ви е трудно да се измъкнете от тях, Винаги остава нещо недоизказано и недоизчистено, което може да ви донесе разочарования в  брака и в личния живот. Преценявайте правилно кого допускате в живота и ще се радвате на отлични отношения и добро здраве. Посрещнете спокойни Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Близнаци
През декември ви съветвам да се подчините на Съдбата, да сте търпеливи, умерени, тактични и готови да подадете ръка и на най-големия си враг, само и само за да завършите годината в добри отношения с всички хора около вас. Все пак внимавайте, не забравяйте, че не всички ви харесват и не си струва да губите време да им доказвате, че държите на тях, защото именно те в един момент ще ви предадат. Изкушени сте от различни занимания, но не забравяйте, че Меркурий е ретрограден в периода 3-23 декември и забранява инвестициите, подписването на договорите и начинанията. Осъществете промени и пътувания само ако са планирани предварително. Не се увличайте да сменяте работното си място през последния месец на годината. Внимавайте какво приказвате, защото може да обидите неволно някого и да си навлечете неочаквани проблеми. Не се впускайте в приятелства само защото човекът срещу вас ви е очаровал. Не вярвайте на първото впечатление. Не се обвързвайте с хора, които познавате малко. След време ще съжалявате. Упорито ще заставате срещу Съдбата си, изпълнени с желание да творите живота си съгласно собствените си разбирания, дори и| ако сте в противоречив с целия свят. Въпреки че имате сили да работите дълго без отдих за сметка на физическото ви състояние, ви съветвам да не пропускате почивката, за да не навредите на здравето си. Ще откриете предатели около вас, което е причина да изпаднете в депресия. Не го допускайте, за да посрещнете доволни от себе си Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Рак 
Меркурий е ретрограден в периода 3-23 декември, но ви позволява да създадете нови приятелства и делови партньорства, да прекратите тези, които ви натоварват, да обогатите средата си или пък изцяло да я смените, въпреки че тази крачка може да ви лиши от подкрепата на влиятелни хора. Бъдете мнителни. Пазете се от ласкатели, за да не бъдете използвани. Рискувате да загубите както доброто си настроение, така и доверието си в хората, ако претърпите такива разочарования. Бъдете по-гъвкави и в колегиалните си взаимоотношения, за да не сътворите хранителна среда за конфликти и провали. Ще бъдете заети със своето собствено его и ще градите самочуствието си, като се натоварвате със задачи, които обаче не сте в състояние да изпълните. Не мислете единствено за личните си интереси, за да не се провалите в последния месец от падината. Не бива и да изневерявате, защото може да се окажете впримчени в отношения, които да изсмукват пари от семейния ви бюджет и да съсипят отношенията ви. Подредете дните, задачите си и така планирайте делата си, че да не си губите времето и да не се разпилявате в уж интересни и перспективни, но безсмислени занимания. Не се отказвайте от полезните промени, дори и ако са свързани с неочаквани по-натоварващи задължения. Хармоничните отношения в личен план са обещание, че въпреки напрежението през целия месец  ще посрещнете доволни от постигнатото през Новата 2018  година.

Хороскоп за декември 2017 Лъв 
Трудностите през този месец са знак да намалите темпото, защото Меркурий е ретрограден от 3 до 23 декември и ви забранява както начинанията, така и промените, свързани с работата и инвестициите. Необходимо е да осъзнаете грешките си и да заживеете в съзвучие с Вселенските закони, постигайки равновесие между материалната и духовната си същност, за да намерите своето вярно място, ако все още се лутате и го търсите. Използвайте дните на пасивност и рутинна работа за тази цел. Месецът не е добър за начинания, но инатът ви, целящ да ги осъществите, и вашата привързаност може да ви изненадат със сериозни и продължителни неприятности и парични загуби. Изнервяте се, че няма как да завършите започнатото, ако няма и кой да поеме работата и да ви помогне, но всъщност и околните са подвластни на изискванията на Меркурий. Ако имате намерение да направите крачката към нещо ново, сторете го между Коледните и Новогодишните празници, като се договорите, но подпишете споразуменията в началото на следващата година. От вас зависи дали ще посрещнете горди от постигнатото Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Дева
През последния месец на годината бъдете пестеливи! Въпреки че нямате професионални проблеми и сте перфектни изпълнители, не бива да прахосвате, както и да се поддавате на увещания за инвестиции в чужди проекти. Меркурий е ретрограден от 3 до 23 декември. Ограниченията, които ви налага, е разумно да спазите, за да не сте потърпевши от вашите грешки още в началото на следващата година. Няма да ви липсват моменти на разколебаност заради неувереност и съмнения дали вървите в правилната посока. От вас зависи да бъдете забелязани, но не заради агресивното ви поведение, а заради вашия интелект и стремеж към компромиси, чрез които ще оправите обтегнатите делови и лични отношения. Ако сте били упорити и не сте допуснали сериозни грешки, декември ви обещава отлични приходи и възможност да пътувате зад граница. В началото на месеца осъществете делови пътувания, а в края на месеца си позволете да празнувате в чужбина Коледа или да посрещнете Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Везни
През декември Съдбата ви помага да постигнете целите си. Не бива да се впечатлявате, разберете ли, че сред хората, на които държите, имате и врагове. Настъпил е мигът на разплата, когато трябва да приключите отношенията си с тях. Справяте се с всички изненади и трудности, които ви поднася животът. В периода 3-23 декември Меркурий е в ретроградното си движение и въпреки че ви действа изнервящо, се съобразете със забраните, които ви налага, и изпълнявайте само текущите си задачи. Искате спокоен живот, обградени от хора, на които може да разчитате. Предпазвайте се от злонамерени хора, на които след това ще мъстите заради стореното зло, без да осъзнаете, че вината е във вас самите. Не е било редно да ги допускате до себе си с надеждата, че ще са ви полезни. Няма да липсват запознанства, нови приятелства и не малко прекратени отношения, но приемете, че всичко се случва във ваша полза. Не бързайте да помагате, подвластни на емоцията си, за да избегнете неочаквани неприятности през Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Скорпион 
През последния месец на годината се чувствате особено, защото Меркурий е ретрограден в периода 3-23 декември и ви поставя прът в колелата на колата, която трябва да ви отведе до нови върхове и постижения. Обичате да се изразявате прямо, но ако решите да поднасяте неприятна информация, рискувате точно преди новогодишните празници да си спечелите врагове. Не сте склонни да си губите времето в празни приказки, особено с хора, които отказват да ви изслушат и не ви разбират. Може да се наложи да ги изтърпите, ако информацията, която ще чуете от тях в яда им, ви носи бъдеща полза. Интелектуалните ви стремежи няма да са напразни в последния месец от годината и ще ви помогнат да намерите нови възможности за професионална изява. Имате благословията на Съдбата да успявате, но не и да се захващате с непознати занимания, в които ще се провалите и провалът ви ще носи негативи и през следващата година, ако не спазите изискванията на Меркурий. Бъдете мили с близките си и подгответе изненада за настъпващите коледни и новогодишни празници, за да посрещнете доволни от постигнатото Новата 2018 - годината на Луната.

Хороскоп за декември 2017 Стрелец
През декември умело ще търсите и намирате изгода във всичко, което правите, но пътят ви ще се пресича с хора, търсещи изгода и от вас. Приспособявате се към всякаква социална среда. Отлично бихте се справили със задачата да облекчавате страданията на нуждаещите се от помощта ви хора. И ето го важното предупреждение: не правете непоискано добро. Съветвам ви да разрешавате проблемите със спокоен тон. Ще ви бъде трудно да овладявате импулсивните си действия. От този месец и материалните ви постижения зависят вашите приходи през следващата година. Успехът е в собствените ви ръце. Не се отказвайте да приемете допълнителни задачи, които ви носят пари и може да ги завършите преди края на годината, дори и ако се налага да работите по време на коледните празници. Струва си усилието, защото след това ще имате повод да заведете любимите си на пътешествие до екзотично кътче. А ако решите да не пътувате, вместо да си създавате предпоставка за недалечни разочарования, бъдете сред вашите близки и верни приятели и посрещнете с добро настроение Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Козирог
Декември е вашият месец на стабилизация, но Меркурий е ретрограден от 3 до 23-и затова и не са желателни начинания, промени и инвестиции, колкото и да ви е неприятен този факт, Съветвам ви да бъдете умерени, да внимавате с какви хора се обвързвате и да не забравяте, че инатът ви не е израз на воля и упоритост, да внесете хармония и в най-обтегнатите отношения. От вас зависи да избегнете емоционалните реакции, водещи до проблеми в общуването и в личните отношения, Бъдете прями към хората, които ви нараняват, без да се притеснявате, че ще приключите отношенията си. Възможно е да откриете неочаквано своята половинка и дори да планирате сватбения си ден в началото на следващата година за ужас на вашите родители. Направете равносметка на успехите и провалите си, както и на финансовото ви състояние, с което завършвате годината, Няма смисъл да показвате пред хората само отрицателните си черти, при това в края на годината. Сами ограничавате добрите си шансове, защото сте склонни да лъкатушите заради различни „добронамерени“ съвети, които ви тласкат в погрешна посока. Бъдете внимателни, за да влезете с чест и солиден финансов гръб в Новата 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Водолей
През декември ще се изявите като индивидуалисти, нищо изненадващо, защото вие никога не се съобразявате с установените порядки. Грози ви опасността в личен и делови план да ви бъде вменена несъществуваща вина. Във ваша полза е да се вслушвате в съветите, които ще ви бъдат полезни в следващите месеци. Ако се занимавате с частен бизнес, ви предупреждавам да страните от непочтените начини да печелите пари, за да не търпите загуби и проблеми със закона. Необходимо ви е да засилите чувството си за прозорливост и за самосъхранение. Поднесете идеите си и очаквайте заради вашата добронамереност и щедрост към всички, включително и към колегите ви, които я оценяват, да ви подкрепят. През целия месец анализирайте изминалите месеци и направете плановете си за следващата година. Вие решавате какви задачи ще изберете като приоритети, за да не се натоварвате. Очакват ви промени в личните отношения, ако сте осъзнали, че не сте щастливи. Приятно ви е да се включвате в обществени изяви. Винаги сте готови да изпитате своя интелект. Празнувайте доволни коледните и новогодишни празници в очакване на още по-успешна Нова 2018 година.

Хороскоп за декември 2017 Риби
През декември се чувствате на мястото си, където и да сте, но само ако не забравяте, че трябва да бъдете тактични и да не обиждате без причина околните. Бъдете внимателни, защото в неприсъщия за вас стремеж да сте компромисни, не е изключено да се обвържете с хора, които да ви разочароват още през този месец. Меркурий е ретрограден от 3 до 23 декември и ви забранява начинанията, договарянето, инвестициите, което ще ви изнерви и може да е причина за ненужна агресия. Не е изключение напрежението в професионален план да доведе до затруднения и свръхпреумора заради стремежа ви да спечелите много пари преди празниците. Опитайте се да въведете ред във финансите си, защото имате навика да харчите на мига спечеленото, а така нищо няма да натрупате въпреки добрите ви намерения за края на годината. Оставете развлеченията за празничните дни около Коледа и Нова година. Така ще избегнете изненадваща финансова криза заради ненужни разходи, породени от внезапни гостувания или покани от роднини. От вас зависи да посрещнете щастливи и уверени в себе си Новата 2018 година.

0 коментара:

Публикуване на коментар