ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2017

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2017 ГОДИНА!

Хороскоп за февруари 2017 Овен
През този месец сте орисани да градите професионална кариера и да се обогатявате с нови знания. За жалост сте склонни към агресия, устремени да поемате инициативата във всяка ситуация. Решителни и смели сте, но податливи на чувствата си. В решителен момент рискувате сериозно да си навредите заради моментна емоционална импулсивност, защото дори и да искате, не успявате да си наложите нужната въздържаност. Пилеете енергията си напразно, а след провала вините целия свят и Бога едва ли не. Поправителният изпит, който ще преминете, ви гарантира ново ниво на духов-но и интелектуално израстване, промяна в отношенията ви и възможност най-сетне да се обградите с хора, които ще ви разбират и ще ви бъде приятно да разговаряте с тях. Бъдете умерени и обмислете добре какво искате да постигнете през следващите месеци. След това, дори и да не е в началото на месеца, направете крачката към полезните обрати. Месецът е подходящ да договорите сътрудничество. След средата на месеца ще се страхувате да дадете израз на чувствата и емоциите си. По-добре го направете, за да не затормозите психиката си. В личния живот забравете ината, особено в средата на месеца. Бъдете искрени и готови на компромиси, от които зависи спокойствието в живота ви през целия месец.
Хороскоп за февруари 2017 Телец
През февруари работете усилно, имате сили. Тормозят ви лични проблеми, породени от роднински свади за имотни претенции, в които ви замесиха преди години, но не сте съгласни с исканото. Не позволявайте да ви превърнат в изкупителна жертва, а те да се измъкнат сухи, оставяйки ви да поемете всички последствия, без да сте виновни. Проблемите са свързани с много пари, които не са техни, но те ги искат без оглед на средствата. Бъдете борбени, целенасочени, отговорни, резервирани и умеещи да се защитавате. Обградете се с хора, които ви разбират, подкрепят ви и няма да ви провалят с нежеланието си да изпълнят своята част от задълженията си. Вашите приятели не винаги оказват положително влияние върху вас. Пазете се от проява на лекомислие, което може да доведе до няколко интимни връзки едновременно или до разрив в брака. В отношенията си с хората проявявате честност, която често е причината да попадате на непочтени партньори и в личен, и в професионален план и да се чувствате излъгани и употребени. Месецът ви обещава въпреки проблемите и трудностите отлични приходи.
Хороскоп за февруари 2017 Близнаци

През февруари сте несговорчиви не само в семейството и в приятелските отношения, а и на вашето работно място. На всяка цена пазете в тайна плановете си, дори и ако ви омайват колко сте велики. Очаквайте провал, ако ги споделите. Не бива да проявявате ревността си, нито да реагирате агресивно, ако се съмнявате в изневяра на вашата половинка, защото ще я отдалечите необратимо в месеца, позволяващ ви да постигнете стабилност и хармония в отношенията. Трудно приемате предложенията за промени, дори и когато са наложени от правилата на работното място или от обществените норми. Инатите се, а емоционалните ви реакции са изцяло във ваша вреда. За жалост целият ви месец е подвластен на емоции и нетърпимост към отправената ви критика. Не обичате да се подчинявате или да подражавате на някого, освен ако сами не сте преценили, че подражателството ви носи ползи, но може да се окаже, че те са временни и не си е струвало да си слагате маска, под която след време ще блесне вашата истинска същност. За вас няма невъзможни неща, нито такива високи препятствия, които да не успеете да преодолеете, но внимавайте, защото емоцията и необмислените ви действия ще ви изненадат с провал, а не с успех.

Хороскоп за февруари 2017 Рак 
След застоя през януари през този месец сте изпълнени с желание да успявате, да поставите началото на нови проекти и да направите инвестиции в съдружие с ваши партньори. Бъдете внимателни, защото страховете ви, че може да ви попречат да осъществите плановете си, може да се превърнат неочаквано във ваш кошмар, който да блокира пътя ви по ваша вина. Ще се представяте пред новите си познати като консервативни и себевглъбени хора и така ще осъзнаете бързо кой и защо иска да се сближи с вас. Месецът ви подтиква към импулсивни решения и неочаквани обрати в живота ви, към пътувания с цел срещи и нови познанства със задгранични партньори. Инатът ви вреди, С прибързаност и необмислени действия рискувате да изживявате спадове и възходи, които отново са повод за притеснение, От вас зависи да съхраните брака си, ат сте семейни, но отношенията ви са проблемни. Несемейните може да срещнат подходящия партньор. Здравето ви е нестабилно заради притесненията, които съпътстват дните ви.


Хороскоп за февруари 2017 Лъв 

През февруари не само амбицията, а и благотворното влияние на планетите върху вашия характер са причината да осъществявате всичките си желания и планове. Радвате се на обичта на околните, които също ви подкрепят. Месецът не ви позволява да сте прибързани. Бъдете по-самостоятелни, ако не искате в един момент да изпаднете в депресия, осъзнавайки, че сте се спрели на ниво на интелектуално развитие, което не ви допада, тъй като е много под възможностите ви. Ще се засилва стремежът ви да раздавате доброта и обич. В същото време се засилва и чувството ви на самота, ако не сте в естествената си среда или сте попаднали в дразнещо ви обкръжение. Пустотата в душата ви, за която няма видими причини, е гаранция, че е нужна бърза промяна на обкръжението ви и освобождаване от вредящите ви хора. Ако се спънете от невидима преграда и се стоварите с цялата си тежест, не съжалявайте, защото тя ви е попречила да направите крачката към фатален провал. Огледайте се и ще се убедите сами в този факт. Приемете случилото се с благодарност и продължете напред, осъзнавайки грешката си. Личният ви живот е хармоничен. Здравето ви - стабилно.


Хороскоп за февруари 2017 Дева

През февруари печелите лесно приятели, но и бързо се разочаровате. Отдалечете от себе си хората, които ви вредят. Избягвайте тези, към които изпитвате непоносимост. Забравете за удоволствията, за да не пропуснете да направите малката крачка към нови професионални цели. Трудно се излиза наглава с вас, защото винаги сте опозиция на всеки около вас. Спорите и се заяждате и така си печелите неприятели сред вашите колеги, които се чувстват унизени от вашите безкрайни забележки и претенции. Деловите ви срещи и нови познанства може да се окажат печелившия ход за бъдещ общ бизнес. Преценете ги добре, преди да се решите да се обвържете в съвместни проекти. Месецът не позволява да го сторите с кредит или заем. Не бързайте да се доверявате на хора с влияние заради предположението ви, че ще са ви полезни, защото може да ви нанесат неочакван удар и да ви провалят заради невъзможност да ви използват. В личните отношения са възможни проблеми, изневери или бързо сключване на брак, след което светкавично ще ви сполети разочарованието. Дори при агонизиращ или формален брак изневярата може да създаде неочаквани проблеми.

Хороскоп за февруари 2017 Везни
През февруари съчетавате рутината на делника с активен обществен живот. Чувствате потребност да бъдете сред хора, независимо дали са ваши приятели или само познати. Така се обграждате със сигурна защита, предпазваща ви от възможността да се посветите изцяло само на един човек, особено ако не сте готови да се лишите от личната си свобода, приемайки брачния обет. Причината е, че трудно приемате безпрекословно чувствата на хората до себе си за истински. Бързо се влюбвате и още по-бързо се разочаровате. В търсене на подходящата половинка, както бягате от брака, така сте склонни да направите необмислено прибързана крачка към създаване на семейство или задълбочаване на отношенията, водещи към сключване на брак. Нервността ви е породена от невъзможност да завършите задачите си в планираното от вас време и да се заемете с новите. Отношенията ви също са трудни. Видима и осезаема е сърдечността и топлината, която струи от вас, но не винаги е правилно разбрана. Характерна за вас през месеца е щедростта, поради което винаги сте обградени от приятели - използвачи. В работата ще бъдете желани служители, ако проявявате отговорност към служебните си задължения. В противен случай рискувате да приключите месеца като безработни.

Хороскоп за февруари 2017 Скорпион 
През февруари сте готови на промени в деловия и личния живот. Искате разнообразие и много пътувания, но месецът не е отпускарски, ето защо ви съветвам да съчетаете полезното с приятното, стига да е възможно. Съветът ми е да бъдете умерени във всичките си стремежи. Не се колебайте да създадете делови отношения с ваши задгранични партньори, ако имате това намерение, но не и ако се опитват да ви налагат насила дейността си. Преценете дали сте финансово стабилни, за да не си патите от проблеми, свързани с вашите лични вложения, които са на първо място, а всички други подредете след тях. Ако не сте прибързани, не се колебаете и се съобразявате със Съдбовните изисквания и препятствия, ще се справите с всички житейски предизвикателства. Бъдете отговорни към семейните си задължения и към тези, свързани с вашите възрастни роднини, за да си спестите неприятности и скандали.

Хороскоп за февруари 2017 Стрелец
Месец на стабилност във всяко отношение. Успехът съпътства само предварително планирани начинания. Провалът е „награда“ за импулсивните начинания, породени от вашето желание да блеснете, въпреки че може да осъзнавате липсата на сигурност. Ще се изявявате като добри организатори на събития и тържества, като добри готвачи, дори и ако готвенето ви е само хоби, и ще създавате хармония в отношенията си с вашите колеги и гости. Не се впускайте в приятелства само защото някой ви е очаровал или са ви подшушнали, че може да ви бъде полезен. Не бива да се осланяте на нечия протекция и да се обвързвате с хора, които познавате малко, най-вече в деловите отношения и при желание за съдружие. Ако не започнете да разчитате на своите задълбочени впечатления от всеки появил се в живота ви човек, няма да ви липсват проблеми. За ваше щастие през този месец имате във всички свои житейски ситуации Съдбовна подкрепа, дори и ако сте родени на дата на кармична разплата. Съветвам ви да се възползвате от тази подкрепа и щастието ще е с вас.

Хороскоп за февруари 2017 Козирог
Незавършените задачи от януари приключете до средата на февруари. След това поставете ново начало, но не импулсивно, а след детайлно обмисляне. Изпълнени с любопитство и жадни за знания, често ще се потапяте в дебрите на човешката душевност. Далновидни и предприемчиви сте. Не обичате да бъдете подчинявани и няма да го допускате, особено през месеца, който ви обещава промени и пътувания - чести и някои от тях - неотложни. Не отказвайте пътуванията. Перспективни са. Не се вживявате в личните си проблеми, които са ви оправдание да откажете командировка. В личен план сте изпълнени с жажда за нови и вълнуващи приключения. Ако сте семейни, пътувайте с вашата половинка. Несемейните ще срещнат подходящия партньор по време на пътуване или ако са на работа зад граница. И все пак не бързайте да давате обещания за брак, преди да сте се опознали, за да си спестите страданията, които трудно ще преглътнете.

Хороскоп за февруари 2017 Водолей
През февруари сте щастливи и спокойни, защото знаете какво искате да постигнете и сте прогледнали за посоката, в която е време да поемете. Знаете и какво сте постигнали в личен и обществен план и е време да го стабилизирате. Не се колебайте да създадете стабилност и спокойствие в отношенията си у дома и на работното място, защото от тях зависи вашият успех или провал, а вие сте непримирими към провалите и мъстите на мига. Не позволявайте да ви разпореждат, но и не налагайте насила мнението си, защото рискувате да отдалечите от себе си хората, на чиято подкрепа разчитате. Хармонията в отношенията ви зависи също от вашето поведение и от осъзнаването, че е по-добре да бъдете толерантни към желанията на околните, за да ви отговорят със същото. Начинанията са нежелателни, но ако са неотложни, бъдете внимателни и ги обмисляйте прецизно. Обградени сте с много и различни като интелект приятели, на които може да разчитате. Не проявявайте прекалена загриженост към хората, които се домогват до помощта ви, защото не умеят да са благодарни и не я заслужават.

Хороскоп за февруари 2017 Риби
През февруари ви съветвам да стабилизирате деловите и личните си отношения. Дайте израз на чувствата си. Изгладете недоразуменията с вашите колеги. Започнете ли ваш бизнес през този месец, фирмата ви може да не оцелее дори година. Ако имате намерение да го сторите, нека бъде в началото на следващия месец. Въпреки че според вас може да разчитате на приятели, ще изживеете и разочарования. Ще се стремите да общувате с влиятелни хора, които да ви бъдат полезни, но не винаги ще намирате пътя към тях и трудно ще разговаряте с правилните думи заради склонността ви да величаете егото си, но без покритие. Такова поведение ви носи вреда. Вместо шумните компании ще предпочитате да се усамотявате и да се занимавате с нещо, което ви е приятно. Ще се чувствате нещастни, ако половинката ви отказва да ви прави компания заради факта, че всеки си има своите занимания или защото нямате за какво да си говорите у дома.

0 коментара:

Публикуване на коментар