ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2017

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2017 ГОДИНА!

Хороскоп за юни 2017 Овен
През юни сте обсебени от нежелание да общувате, да се срещате с нови хора, сякаш вашето старо обкръжение не заслужава вниманието ви. С досадното си поведение рискувате да отблъснете и верните си приятели, и хората, които ви подкрепят. Общувате с привидна лекота, но във вас бушуват едва овладени емоции, които се отразяват и на новосъздадените отношения и притесняват онези, които не ви познават добре. Няма как да ви принудят да сте в нечие подчинение, но вие неистово ще се стремите да подреждате и чуждия живот, което дразни околните. Причината за проблемите ви е вашият недостатък да посочвате чуждите недостатъци, дори и когато е добронамерено, без заядливост и зла умисъл. Ново начало може да поставите само ако е предварително обмислено. Не се обвързвайте в нови делови отношения и не пропускайте да анализирате, ако е възможно, без емоция, причината за недоразуменията с вашите близки. Ако не сте създали семейство, не е изключено да се влюбите и светкавично да се решите на годеж или брак. Все пак ви напомням да прецените дали сте срещнали подходящата половинка. Семейните да не се изкушават от изневери.
Хороскоп за юни 2017 Телец 
Трудностите през юни са заради вашето намерение да промените средата си бързо, но дали си струва, отказвате да прецените. Ще съумеете да наложите мнението и идеите си, но е от значение да получите подкрепата на всички от вашето обкръжение. Въпреки забавянето ще успеете да осъществите плановете си за месеца както на работното място, така и в личния живот. Не са изключени трудности в общуването, защото през този месец сте склонни да се засягате дори и от градивната критика, вместо да извлечете ползата от нея. В края на месеца заради присъствието на Слънцето в Рак сте досадно обсебващи и натрапвате помощта си там, където не я искат. Ако сте планирали задгранични пътувания, нека бъдат във втората половина на месеца. Често страдате заради неумението си да избегнете вживяване и преливане в чуждите проблеми и емоции. Задълбочаването в знанията на невидимия свят не винаги е полезно за вас. Така е и през този месец, защото трудностите и невъзможността да осъзнаете какво ви се случва ще ви превърнат в отхвърлени и неразбрани от хората самотници. Животът ви може да се окаже изтормозен от неприятни моменти, защото често сте в услуга на някого, но във вреда на себе си.

Хороскоп за юни 2017 Близнаци
Ето го месеца, позволяващ ви промени и пътувания, отговарящи на вашата променлива същност и желание да сте постоянно в движение. С лекота ще се приспособявате към няколко различни дейности. Състояние типично за вас, изхождайки от стремежа ви към непрекъснато разнообразие. През месеца трудно ще се концентрирате и ще се разпилявате в губещи времето ви начинания. Промените ви следват ежедневно. Не малко от тях ще ви изненадат въпреки вашата авантюристична нагласа. Не пропускайте пътуванията зад граница, защото ще ви донесат много положителни емоции и нови полезни познанства. Ако около вас царува озлобление, може да е породено и от невъзможността на част от хората от обкръжението ви да постигнат вашите успехи, а отношението им е гаранция, че именно те са уязвените. Хармонията в личния живот също ви помага да преодолеете изпитанията, а липсата й ги утежнява. При пътувания зад граница заведете и вашата половинка, за да избегнете съмненията в изневяра.

Хороскоп за юни 2017 Рак 
През юни сте свободни от ограничения и е време за промени и пътувания, които отново не бива да са плод на импулсивните ви действия. От една страна, имате възможност да постигнете нов житейски връх, но от друга, ако не сте предпазливи и не внимавате какво предприемате, може да се провалите и да съсипете постигнатото до този месец. Запознанствата и срещите с интересни хора изпълват целия месец. В никакъв случай не се доверявайте на внезапния импулс или първото впечатление при запознанства, които ви обещават промени и привидно доходни занимания. Свръхчувствителни сте спрямо личните си материални стремежи. Няма да ви липсват положителни емоции, красиви мигове, отмора сред природата, но също така попрекалена натовареност с лични и служебни задължения. В някои моменти сте прекалено общителни и всеотдайни, а в други - доста консервативни и затворени в себе си. Бъдете искрени в отношенията си и не обиждайте с нападки колегите и близките си, че не са се съобразили с вашия ред. Няма да липсват и промени в личния ви живот - или ще решите да дадете още един шанс на семейните си отношения, или ще направите крачката към развод, ако бракът ви е само формален. Месецът е подходящ за създаване на семейство. Предпазвайте се от изтощение, което ще ви попречи да изпълните планираните задачи и да се наложи лечение.

Хороскоп за юни 2017 Лъв 
Юни позволява да създадете стабилност в личен и професионален план, да си възвърнете хармонията в отношенията, дори и ако сте ги съсипали. Ако не обмисляте намеренията си и действате прибързано, си гарантирате трудности, породени от ваши грешки. Няма как да избегнете проблемите, ако сте се заинатили, не виждате и отказвате да разчетете Съдбовните предупреждения, че вървите в погрешна посока. Забравете за начинанията. Не гонете непостижими върхове и химерични цели през този месец. Не е изключено да ви натоварят със задължения, които не сте очаквали, но ще съумеете да се справите и с това житейско предизвикателство. От вашата упоритост и проявено търпение, дори и когато нарочно се опитват да ви пречат, зависят бъдещите ви успехи. Не бива обезверени от безрезултатните опити в едно или друго начинания да изпадате в депресивни състояния и да си внушавате, че нямате шанс да постигнете мечтите си. Склонни сте на много романтични и интимни връзки, понякога едновременно. Трудно ще ви принудят да създадете семейство, за да не ограничат чрез отговорностите у дома личната ви свобода.

Хороскоп за юни 2017 Дева
През юни нищо не е в състояние да ви притесни. Чувствате се добре във всяка социална среда и грабвате хората с приказките си. Сега е моментът да се обогатите с нови знания, да се доберете до важна професионална информация. Трудно успявате да намерите подходяща среда, която да не ви потиска, да ви разбира и да не блокира пътя ви с опитите да докаже, че сте тръгнали в погрешна посока. Изпълнени сте с хъс да спорите заядливо, затова често сте нежелана компания дори за вашите колеги и приятели. Не го правете, нищо не печелите. Интуицията ви е на висота. Идеите ви са градивни, поднесете ги без колебание. Ако сте на ръководна длъжност, подберете новите си служители. Ако сте си наумили да спечелите нечие приятелство или делово партньорство, ще бъдете досадни, докато не постигнете целта си - типично за вас. Склонни сте към вредна прибързаност и импулсивност. Пазете се от неприятности заради пренебрегнати домашни задължения. Тези от вас, които търсят половинката си, ще срещнат духовно близък партньор. Дали ще го разпознаят, е друг въпрос.

Хороскоп за юни 2017 Везни
През юни незнайно защо прикривате положителните си качества зад маската на безразличие. Опитвате се да не се поддавате на емоции, които могат да се окажат препятствие към осъществяване на целите ви. В брака търсите ползата, но и чрез нея сте щастливи. Съветвам ви да работите усилно, защото месецът не ви налага ограничение. Внимавайте с харчовете, за да не изпаднете във финансов недоимък. Изведнъж ще се окажете без стотинка и ще започнете да търсите заеми или бързи кредити до заплата. Всички кредити и заеми, които сте дали през месеца, са невъзвръщаеми, затова се откажете от добротворството. Ако вие самите вземете пари назаем, ще си създадете проблеми в следващите девет месеца. Пътувайте извън родината си, свържете се със задгранични партньори и ако имате желание, се заемете с общи проекти. Може да срещнете половинката си зад граница или да решите да създадете семейство, докато пътувате на круизен кораб. Съдбата поднася изненади, от вас зависи да не пропускате своя шанс. Необвързаните може да решат да сключат брак по сметка.

Хороскоп за юни 2017 Скорпион 
Юни е месецът ви на емоции и трудности, породени от неовладените ви чувства. Забравете за начинанията и не допускайте намесата на ваши близки в плановете ви, защото ще съжалявате. Преценете дали не трябва да приключите със започнатите задачи и в края на месеца, когато ще сте по-малко натоварени, да не обсъдите новите си цели. Бъдете внимателни с думите си, за да не си спечелите врагове заради неумението си да премълчавате и желанието постоянно да се възмущавате от някого или нещо. Вашата скорпионска същност лесно прехвърля мярката и прекалявате в приказките си, особено ако сте решили, че на всяка цена трябва да ви повярват. В немалко дни от месеца се чувствате самотни въпреки хората около вас. Не се притеснявайте, защото самотата е начин да погледнете в себе си и. да осъзнаете грешките си. Заради крайната си емоционалност сами си създавате проблеми. Може би е добре да посетите специалист психотерапевт. Без чужда помощ ще сринете живота си. В състояние сте да провалите и дом, и семейство и никой няма да ви е виновен. Не е изключено мнозина да направят крачката към развод.

Хороскоп за юни 2017 Стрелец
През юни сте в месец на ново начало и най-радостното е, че сте свободни от ограниченията на ретроградния Меркурий. Бъдете дейни и наваксайте забавянето, ако сте го допуснали заради емоционалния май. Може да създадете ваша фирма, но внимавайте и си изяснете къде са силните ви професионални изяви, за да избегнете провалите. От успеха до фалита крачката е само една. Проверете възможността за работа в съдружие и инвестиции, като се консултирате със специалист за финансовото състояние на хората, с които ще работите. За съжаление ще попаднете и на мързеливци, които очакват да им поднесете лесен начин за печелене на пари, ако може, да е от спалнята, и това ще ви ядоса, защото вие самите работите и не обичате някой да лежи на гърба ви или да се възползва от нечий труд. Не преставайте да работите върху своето интелектуално израстване. Необвързаните може да помислят за създаване на семейство, ако имат до себе си партньор, с когото са проверили взаимно чувствата си.

Хороскоп за юни 2017 Козирог
През юни сте емоционални, наранени, обидени и нацупени на живота, без да знаете точно за какво, но така сте си внушили и това ви харесва. Просто сте решили, че ви е виновен целият свят, та ако нещо не успеете да постигнете, да будите съчувствие, вместо да получавате упреци... ако има кой да повярва на измислената от вас житейска драма. Склонни сте да се отметнете от дадено обещание и да разочаровате хората, които разчитат на вас. В първата половина на месеца сте готови да спорите заядливо и да доказвате несъществуваща вина у кого ли не. Опитайте се да се вземете в ръце. Ако не успеете, отидете при специалист психотерапевт, за да не се разболеете заради психическата си лабилност. През този месец са възможни изпепеляващи емоционални връзки с много болезнен край заради откритието, че отново, за кой ли път, сте попаднали на погрешните хора. Овладейте излишъка си от енергия, защото може да избликне в неочаквана ярост, насочена в грешна посока. Внимавайте, защото натоварването, което сами решихте да поемете на плещите си, може да доведе до затруднения и преумора. Успокойте темпото! Не прекалявайте с харченето. Любовният ви живот е прекомерно наситен.

Хороскоп за юни 2017 Водолей
Юни ви позволява да поставите ново начало, но не ви подкрепя, ако сте прибързани и не обмисляте действията си. Тези от вас, които имат намерение да развиват бизнеса си в по-широк спектър от дейности, могат да направят плановете си, но да започнат постепенното им осъществяване в средата на месеца. Ако мечтаете да се обвържете с чужди партньори, вие сте длъжни да ги откриете, да ги проверите, да се срещнете с тях и да им поднесете предложенията си. Не бързайте! Бъдете тактични и умерени, когато осъществявате срещи с влиятелни личности, ако искате да ви подкрепят. Незаменими сте в интелектуално отношение и искате на всяка цена да изявите знанията и уменията си и да напредвате към поредния връх. Отредено ви е да изживеете месец, изпълнен с начинания и рисковани действия, които по изключение също ще ви донесат добри резултати. Съветвам ви да не изневерявате на половинката си, дори и ако бракът ви не е за пример. В противен случай ще влачите последиците дълги години. Въпреки вашия консерватизъм някой може да ви завърти главата и неусетно да се влюбите. Самотните да се огледат за ново партньорство и Съдбата може да е благосклонна към тях.

Хороскоп за юни 2017 Риби
През юни си наложете такт, търпение, спокойствие и умереност. Имате шанс да постигнете целите си в професионалния и в личния си живот, ако не се престаравате и не се натоварвате с непосилни задачи. Забравете прибързаността и се откажете от импулсивните решения за начинания, ако разчитате на късмет за финансирането им и не сте уверени, че ще се справите сами. Егото ви може да е наранено заради успехите на някой около вас, което не е причина да се проваляте сами, като се доказвате с невъзможни за изпълнение цели. По-добре съхранете достигнатото в професионалния ви живот, стабилизирайте позицията, която заемате, за да не ви катурнат точно когато сте решили, че сте непоклатими. Ако допуснете професионални проблеми, трудно ще оправите отношенията си с вашите колеги и делови партньори. Не нарушавайте стабилността в брака си. Обичате да се поддавате на желанията на другите и затова лесно хлътвате в интимни връзки, а после ви е трудно да се измъкнете от тях. Несемейните могат да сключат брак, ако са намерили половинката си, но не и заради натиск на своите близки.

0 коментара:

Публикуване на коментар