ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2017

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАРТ 2017 ГОДИНА!

Хороскоп за март 2017 Овен
През март печелите добре, но заради вашата привързаност ще си създадете проблеми, следствие от рисковани начинания и опит да сте в печеливша позиция, която ви пречи да видите подводните течения, носещи ви в друга, незрима, но и опасна за вас посока. В никакъв случай не създавайте съдружие и не се обвързвайте във финансови договорености с ваши близки, роднини и приятели, за да не съсипете отношенията си и да не търпите загуби, породени от техни претенции, че сте им длъжници. Това тяхно поведение може да ви създаде здравословни проблеми заради обидата от подадената и неоценена ръка. Постоянно ще ви се налага да се съобразявате с някого или нещо, а това не ви харесва, но тактът и търпението работят във ваша полза. Не бъдете наивни и не давайте заеми. Не прахосвайте пари за нечии капризи. Във ваша полза е на моменти да се примирите с подчинението, вместо да се окажете в пълна изолация и без възможност за развитие. Не мразете хората, които ви критикуват, защото ви носят полза и ви помагат да осъзнаете грешките си. Овладейте желанието си за агресия и мъст, особено в края на месеца, когато Слънцето е във вашия знак. В любовта сте щастливи, ако не налагате вашите правила на поведение.

Хороскоп за Април 2017Годишен Хороскоп за 2017Любовен Хороскоп за 2017 - КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2017 - ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП 2017 - ХОРОСКОП НА ЗОДИИТЕ В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА 2017
Хороскоп за март 2017 Телец 

През март бързо и лесно печелите приятели. Мигновено ви завладяват чувствата и се впускате устремно в импулсивни връзки, но взаимното разочарование бързо настъпва. Мислете за последиците. Очаква ви емоционален месец, изпълнен и с наложена от вас самите сдържаност заради нежеланието околните да видят бушуващата ви емоция. Не е изключено да изневерявате, ако сте семейни или сериозно обвързани, защото сте неустоими в порива си към интимна връзка. Страстната ви природа е една от пречките в живота ви през месеца. Ако не се поддавате изцяло на чувствата и емоциите си и се вслушвате в разума си, ще живеете добре и ще бъдете обичани. Завършете изостаналите задачи и отдалечете от себе си хората, за които знаете, че от години блокират пътя ви. Не позволявайте да продължават да ви вредят само защото сте се отказали да сте крайни и да приключите отношенията си. Съхранете здравето си, като се обградите със стойностни партньорства и приятелства. Не планирайте създаване на семейство.
Хороскоп за март 2017 Близнаци
През март имате шанс да поставите ново начало в живота, но засипвате околните с критика, за да не ви обвиняват в привързаност и недоглеждане, ако допуснете грешка. В личния живот налагате правила на поведение и потискате. Така ще се окажете изолирани и нежелани. Съветвам ви да не омаловажавате близките си само защото си мислите, че така изтъквате себе си. Изобщо не сте способни да се контролирате и да се приспособявате към обстоятелствата. Отново ще се проявявате като несговорчиви заради потребността ви да направите анализ на част от живота си, а околните ви пречат. Знаете какво искате и как да го постигнете, но често променяте своето мнение. Бъдете искрени и не проявявайте капризи и недоволство. Просто се откажете от плановете си и изчакайте подходящия момент, за да ги осъществите. Имате самомнението, че винаги сте правите, но за жалост околните не са на вашето мнение и може да се окажете в изолация. Пазете здравето си от преумора и нервно напрежение. Една от важните ви житейски задачи е да преодолеете своята разсеяност, защото тя може да стане повод за конфликти както у дома, така и в професионален план.

Хороскоп за март 2017 Рак 
През март сте орисани на такт, търпение и отговорност към околните, но с мярка и без да се впускате да правите непо-искано добро. Няма да ви липсват силни емоции, които бързо ще отминават, но ще се стараете да не показвате чувствата си пред околните. Знаете, че ако го сторите, ще ви наранят. Ето защо не е изключено да се окажете, от една страна, изпълнени с желание да живеете в хармония с половинката си, а от друга - тя да се държи хладно с вас, защото си мисли, че не й отговаряте със същите чувства както в началото на връзката или брака ви. Внимавайте какви хора допускате до себе си и плановете си, за да не ви провалят неочаквано и болезнено и да не се налага дълго да лекувате болката и страданията от изживените разочарования. Направете всичко по силите си, за да избегнете начинанията и обвързването с нови партньори, ако ви ги налагат, защото не се знае какво се крие зад настойчивите искания на вашите колеги и приятели и дали не гонят свои цели, но във ваша вреда. Планирайте така дните си, че да не се натоварвате и да избегнете преумората. Грижете се за здравето си и не се вживявайте в несъществуващи болежки, което за вас е обичайно.

Хороскоп за март 2017 Лъв 
Въпреки че март ви позволява да се срещате с нови и интересни хора, често сте заети със своето собствено его и трудно ще го надмогнете. Мислите само за себе си и за интересите си. В компания сте омайни, чаровни и хората с удоволствие търсят и искат вашето присъствие. Лесно податливи сте на чуждо влияние. То може да ви тласне към низшите прослойки на обществото и да станете подвластни на дрогата само защото сте решили да опитате и от това „удоволствие“. Връщането обратно ще се окаже невъзможно, ако допуснете тази зависимост. Пречките по пътя ви са преодолими. Късметът е ваш спътник, ако се предпазвате от обвързване с неподходящи партньори в първата половина на месеца, когато водеща е безкрайната ви чувствителност и състрадателност, а също и в края на март, когато вече властва Овен и вашата огнена лъвска импулсивност и неумение да овладявате желанието си за сближаване може да избликнат като вулкан. На всяка цена контролирайте себе си и обзелото ви желание за безкрайни удоволствия, по-често на трапеза.

Хороскоп за март 2017 Дева
Месец март ще ви бъде особено приятен, защото ще се изявите като перфекционисти, отдадени на рутинните си задължения, без опит да се впускате в начинания. Обичате да сте в непрекъснато движение, което води до разпиляване. Внимавайте! Въпреки вашата мнителност месецът ви прави лековерни. Ще завишите авторитета си, ако се вслушвате в полезните съвети, които ви дават не само колегите, а и близките ви. Може би не всичко е безполезно, спрете да мърморите! Грози ви опасността да се окажете подвластни на нечие влияние и импулсивно да се метнете в неочаквана посока, която да ви провали. Не позволявайте на хората, сред които се движите и живеете, да ви обсебват. Лесно сте податливи на влияние, особено когато ви се предлага да се отдадете на удоволствията и радостите на живота без много труд. Имате силно развита интуиция. Ако я използвате, тя може да ви бъде много полезна. Не бива да се поддавате на увещания за инвестиции в чужди проекти, защото скоро ще осъзнаете, че проявата на доверчивост заради ласкателства е във ваша вреда, а вие мразите да губите пари. Давайте си често почивка в усамотение и ще възстановявате бързо силите си, а и ще имате време за себеанализ и безпристрастна преценка дали не сте се отклонили от пътя си.

Хороскоп за март 2017 Везни
През март сте устремени към промени и пътувания, но прекалената ви емоционалност работи във ваша вреда. Търсите верния си партньор и мечтаете да изживеете живота си спокойно до него, но е малко вероятно Съдбата да ви дари това щастие. Липсва ви правилна преценка на житейските ситуации и заради това допускате грешки и си патите често, но не го осъзнавате. Склонни сте да пропилеете промени и пътувания, които ще ви донесат полза, запознанства и приходи. Погледнете с очите на реалисти към ставащото и се възползвайте максимално от получената информация, за да заслужите мечтаното признание. Няма смисъл да угаждате на другите хора, да поемате задачите им, да им съчувствате, защото така няма да се издигнете в очите им. Не бива да правите непоискано добро. Може да постигнете с такт и търпение, които не е лесно да си наложите, компромис в обтегнатите отношения и да създадете нови партньорства. Съветвам ви да внимавате с думите си, за да не нараните някого без да искате, и да го превърнете във ваш кармичен враг. Обикновено ви е трудно да проявявате деликатност, защото изричате това, което мислите, но уви, не винаги мислите това, което изричате, и си печелите омраза. Работете върху самочувствието си, а не очаквайте някой друг да ви го създаде, защото ще се окажете след ласкатели, които всъщност искат да ви навредят, а не да ви бъдат полезни.

Хороскоп за март 2017 Скорпион 
През март имате шанса да съхраните деловите си позиции и да създадете поносими отношения на вашето работно място дори и с хората, които ви се противопоставят ежедневно, сякаш се опитват да ви заличат от общото ви пространство. Бъдете крайни при необходимост - или прекъснете отношенията си, или с едномесечно предизвестие ги уволнете, ако това зависи от вас. Потискайте агресията си, за да не страда здравето ви. На моменти трудно преценявате дали правите печелившата крачка, но не бива да допускате колебание, защото смелостта и уверените ви действия са много важни за успехите ви. Вслушвайте се в интуицията си. Бъдете мнителни в познанствата си, не се хвалете и не споделяйте плановете си, за да си спестите неприятности и нови предателства. Привличате хората към себе си сякаш с магнит, но и ги отблъсквате заради желанието ви все вие да знаете. Грози ви опасността да се окажете измамени не само в личен, а и в професионален план, ако сте прекалено мнителни и импулсивни във втората половина от месеца. Семейните да съхранят отношенията си, а необвързаните може да създадат семейство, месецът е подходящ за целта.

Хороскоп за март 2017 Стрелец
Притесненията ви през март са безпочвени, защото въпреки препятствията, които няма как да избегнете, сте орисани на пробив към върхова професионална позиция. Доброто ви настроение е едната гаранция за успех. Не се лишавайте от него, дори когато нямате повод за усмивка. Търсите лесните печалби, за да задоволите капризите на търсещия непрекъснато емоции свой дух, но Съдбата няма да бъде така благосклонна, както очаквате. Не се престаравайте в опитите да докажете колко сте умни и незаменими, за да не събудите завистта на околните, които ще направят всичко възможно да ви провалят или да заемат мястото ви, ако са ваши колеги. Оптимисти сте и това ви помага. Не смесвайте чувствата и професионалните си задължения. Когато имате поставена задача, забравете околния свят, докато не я завършите. Не позволявайте да ви се пречи, дори с добронамерени съвети.

Хороскоп за март 2017 Козирог
Месец март изисква от вас да стабилизирате живота си. Не винаги ще бъдете в състояние да преценявате правилно ситуацията, в която попадате, и ще се налага да си понесете Съдбовните наказания, които сами си просите. Ще бъдете прозорливи и изпълнени с идеи, които не на всеки може да разкажете. Хвалбите ви вредят! Позволете на мисълта си да лети в свободен полет. Само така ще бъдете ценени от обществото. Наложете си търпение. Не импровизирайте с необмислени начинания. Откажете се от мечтата си да заемете незаслужено място. Готови сте дори и на яростно противопоставяне на обществените норми на поведение заради приумицата ви да тласнете хората по нов път на развитие. Не забравяйте, че е необходимо вие самите да сте готови да направите крачката към новото и неизвестното, а не другите хора. Мнозина от вас ще искат да си имат своето спокойно кътче, за да се чувстват добре. Често ще се усамотявате и ще страните от хората. С труда си ще си осигурите добри приходи.

Хороскоп за март 2017 Водолей
През март се доказвате като отлични организатори. Умеете да обедините хората и да ги поведете към една обща цел. Внимателно изучавате скритата човешка същност. За вас това е от голямо значение, дарява ви криле, за да полетите отново към поредната цел, защото сте убедени, че семейното щастие гради и другото щастие - в професионално и материално отношение. С такава житейска философия успехът е категорично с вас, въпреки че заради неподходящи лични и делови партньорства може да търпите и разочарования. Занижете изискванията си към хората, които според вас трябва да отговарят на създадените от вас представи, за да си спестите остри думи и охладняване на отношенията. Задължителни са анализът и самоанализът, за да отстраните грешките си. Във ваша власт е да се издигнете на ново обществено стъпало или да се провалите заради невъзможността да си отговорите точно какво искате да постигнете - типично за вас, защото винаги гоните много и различни цели. Търсете духовната си половинка, ако не сте семейни. Ако сте създали семейство и не сте щастливи, сега може да осъзнаете, че причината е точно в интелектуалното неравенство. Настъпил е моментът за промяна и раздяла. Анализирайте всяка вечер действията си, срещите и постиженията си от изминалия ден и ще бъдете спокойни и уверени в себе си.

Хороскоп за март 2017 Риби
През март мислите само и единствено как да печелите  пари и независимост, за някои от вас - дори от брачната им половинка. Причината за вашия неистов стремеж да сте богати е заради невъзможността да премахнете комплексите, които сами сте си изградили или са придобити във вашето детство. Не проявявайте щедрост, не давайте заеми, не харчете разточително. Не е зле да се отървете от своя песимизъм и от честото мърморене, че планираното не се случва. Знаете, че сте неискрени и сами предизвиквате провала си дори и когато може да промените за миг към по-добро живота си. Давате вид на умерени и силни хора, но се стремите винаги да разчитате на някого, което също е доказателство, че сами си вредите. При несемейните е възможен брак по сметка, ако развиват недоверието у себе си към партньорството изобщо. Лошото е, че съмненията се загнездват в тях още в началото на емоционалната връзка, което води до крах и прави всяка следваща връзка още по-трудна.

0 коментара:

Публикуване на коментар