ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2017

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ 2017 ГОДИНА!

Хороскоп за януари 2017 Овен
Трудно ви е да отстоявате интересите си и да поемете инициативата, затова е възможно да мислите повече за чуждите интереси, отколкото за своите собствени през първия месец на годината. Намерете сили да надмогнете нежеланието да се грижите за себе си. Ако се съобразите с ретроградния Меркурий и не предприемате начинания след 6 и преди 26 януари, а се отдадете на рутинните си задачи, ще градите успешна професионална кариера и ще сте щастливи в личния живот. Не бива да допускате да бъдете изолирани от обществото или от собственото си обкръжение, защото ще си докарате здравословни проблеми. Месецът ви позволява да пътувате и зад граница, но не и да се опитвате да блестите със знания, които сте дочули, но не сте усвоили. Не бива да започвате да се занимавате с политика дори и да ви убеждават колко сте можещи и как ще бъдете ценни съветници в партията, която ви мами да се присъедините към нея. Не си мислете, че така ще избегнете изолацията, ако я заслужите с ваши действия.

Хороскоп за Февруари 2017Годишен Хороскоп за 2017Любовен Хороскоп за 2017 - КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2017 - ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП 2017 - ХОРОСКОП НА ЗОДИИТЕ В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА 2017
Хороскоп за януари 2017 Телец 
През януари имате шанс да постигнете стабилност в личния и професионалния живот независимо от факта, че Меркурий е ретрограден от 6 до 26 януари. Може да завършите започнатите задачи, да създадете нови отношения, да постигнете хармония както на вашето работно място, така и у дома, защото тя ще е трамплин към вашите бъдещи успехи. Няма да ви липсват изкушения да се отдадете на промени и пътувания, но е по-добре да са обмислени, а не плод на внезапно хрумване. От вас зависи да избегнете емоционалните реакции, водещи до проблеми в общуването и в личните отношения. Бъдете прями и покажете отношението си към хората, които ви нараняват, без да се притеснявате, че ще приключите отношенията си. Възможно е да решите да смените неочаквано обкръжението си или да се дистанцирате от вашите приятели. Само чрез реална преценка на всички, които допускате до себе си, ще си спестите измамите, страданията и разочарованията.


Хороскоп за януари 2017 Близнаци
През януари сте особено концентрирани и вглъбени. Практични изпълнители сте в областта, в която се изявявате. Не сте склонни да си губите времето в празни приказки и избягвате да го правите. Разсъждавате за всичко в дълбочина. Способни сте, ако видите нечия грешка, да бъдете жестоки с хапливите си забележки. Младите хора, които сега тръгват по своя самостоятелен път, ще са орисани на щастие и просперитет в живота, ако през този месец открият своето призвание. Дарбата ви да се изразявате точно и ясно би ви помогнала да станете авторитетни литературни критици, ако подобна е мечтата ви. Ще бъдете необщителни, затворени в себе си и обсебени от мисълта за кариера непризнание. Бъдете предпазливи в решението си за инвестиции или договаряне на проекти, защото Меркурий е ретрограден от 6 до 26 януари. Далновидни и състрадателни хора сте, но въпреки това ви съветвам да бъдете предпазливи, когато се впускате да помагате, защото околните не само няма да ви разберат, а и ще ви мъстят. Без колебание приемете помощ при наличие на трудности в професионално отношение.


Хороскоп за януари 2017 Рак 
През януари сте общителни и привличате погледите, но околните дори и не подозират, че едничката ви цел е да постигнете материалните си стремежи в делови план или да откриете подходящ интимен, дори брачен партньор, чрез когото да си осигурите финансовата стабилност, а защо не и финансовата независимост. В същото време ще успявате да живеете в разбирателство, стига да не се опитвате да обсебвате хората, дори и от най-близкото си обкръжение. Ще купувате красиви предмети, но не прекалявайте, защото това противоречи изцяло на изискването на вашия месец и на годината. Може да напълните дома си с имитации, които са грабнали окото ви. Платили сте висока цена за тях, но след време ще се ядосате на себе си за безсмисления харч. Проявата на въздържаност и умереност в желанията и действията ви носи полза, особено до 26 януари, когато Меркурий е в своето ретроградно движение. Заредени сте с ентусиазъм и оптимизъм и имате намерение да осъществите с успех безбройните си планове. Съветвам ви да не се разпилявате, а да ги степенувате по важност и едва тогава да се заемете с тяхната реализация. Изпълнени сте с желание да градите и да творите, защото се чувствате на мястото си. Не бъдете щедри и не давайте заеми на вашите роднини и приятели, за да не се окаже, че няма да ви върнат парите, а вие самите ще се наложи да работите до изнемога или дори да търсите финансова помощ. Здравето ви ще е стабилно, ако не се вживявате в проблемите си.


Хороскоп за януари 2017 Лъв 
През януари правите впечатление на крайно амбициозни хора. Искате да достигнете върха на избраната от вас професионална кариера, но, от една страна, месецът ви е подвластен предимно на негативни емоции и реагирате импулсивно и често неадекватно на неуспехите си. От друга, сте длъжни да се примирите с ретроградния Меркурий, който блокира вашите начинания. Вашата индивидуалност е впечатляваща, но няма как да достигнете върхове, ако се противопоставяте на Съдбата си. С проявата на чувствителност и съпричастност сте самите себе си, но не и с нетипичната за вас резервираност при изява на чувствата, което ще стъписва околните. Показността ви дразни и изнервя не защото не искате да блестите с успехите си, а защото по ваше мнение не ви обръщат нужното внимание. Примирете се и не се противопоставяйте на Съдбата си, особено ако сте известни хора или пък сте обвързани с публични личности, които няма как да се скрият от човешкото любопитство. Ако сте умерени в отношенията си и не проявявате агресия, ще си осигурите спокоен месец. Не се изненадвайте, ако непрекъснато се срещате с хора, които са ваши кармични врагове от минали прераждания, които искат да ви навредят. Грижете се за здравето си. Грозят ви проблеми в личния живот.

Хороскоп за януари 2017 Дева

През първия месец от годината дар-словото, което имате, и умението да накарате хората да ви слушат са достатъчни, за да ви помогнат да градите кариера в областта на политиката. Все пак си помислете дали политиката е вашето поприще и дали няма да съжалявате след време, че сте недолюбвани от хора, които цените, но смятат, че сте ги предали със залитането по този път. Отлични психолози сте. Направете си самоанализ, преди да предприемате тази крачка. Склонни сте на прибързани и емоционални действия. Очаква ви провал, ако не осъзнаете, че успехът не идва с припряност. Бъдете търпеливи и заради ретроградния Меркурий в периода 6-26 януари. Начинът ви на живот се нуждае от промяна. Мнозина от вас ще страдат от силно изявеното си его и трудности в общуването, защото няма да допускат до себе си хората, които според тях не са достойни за компанията или обкръжението им или не им носят материални блага. Но виж, ако ви проправят пътя към върха и парите, ще ги приемете и с най-негативните им черти, само и само да получите признание или жадуваното място във властта. Съобразявайте се с чуждото мнение, което може да се окаже полезно и за вас. Любимото ви занимание освен да четете и да слушате музика, ще бъде да досаждате на околните с изискванията си какво и как да правят, а вие да ги критикувате, че не е точно това, което искате. Тежко им, ако сте началник или управител на собствен бизнес. Съхранете личните си отношения.

Хороскоп за януари 2017 Везни
През януари Съдбата ви налага такт, търпение, умереност както в думите, така и в действията - не че ще се съобразите с тези правила, които са гаранцията ви за успех. Въпреки че сте устремени към поредния връх и със сигурност сте планирали вашите действия, не забравяйте, че Меркурий е ретрограден от 6 до 26 януари и изисква да намалите порива си, за да не се окажете пред провал. Не бива да сключвате договори, да инвестирате, да взимате кредити само защото сте се заинатили и сте застанали срещу самите себе си. Не ви е по силите да оцените трезво ставащото и да си направите изводи от действията на хората, които упорито се опитват да се доближат до живота, плановете и мечтите ви, но не за да ви подкрепят, а за да ви провалят. Не проявявайте наивност, която може да се окаже причината за финансови проблеми. Състрадателност не ви липсва, но това не е причина да потъвате веднага в проблемите на околните. Добри слушатели сте, но ако прехвърлите мярката, ще ви се наложи и за себе си да търсите лекарска помощ, защото трудно може да се справите сами със страховете си. От вас се изисква да сте компромисни в отношенията и да съхраните тяхната стабилност. Старайте се да не създавате проблеми в личния си живот и да не тормозите близките си с искания, които не са в сферата на реалното.


Хороскоп за януари 2017 Скорпион 
През януари запознанствата - лични и делови, са ежедневие, но не забравяйте, че от 6 до 26 януари Меркурий ще ви досажда с ретроградното си движение. Инвестициите, начинанията и подписването на договори са забранени. Себични сте, крайни индивидуалисти, до степен на инатливо упорство. Няма да позволявате да проникват във вашия свят и да контролират живота ви. Не се спирате пред нищо, за да постигнете целта си, но през този месец си наложете умереност и се отдайте на рутинните си задължения. Не мислете единствено за личните си интереси, ако искате да изявите скритите си заложби. Във ваша полза е да култивирате у себе си търпение, разбиране, съобразяване с чуждите потребности - нещо невъзможно при вас, но през първия месец на годината ви съветвам да положите усилие и да го постигнете. Така ще си спестите обвързване с неподходящи партньори и приятели, разочарованията и провалите и ще съумеете да надникнете в тъмните дълбини на човешката същност, за да прецените кого не бива да допускате до себе си. Прозорливостта ви носи полза.


Хороскоп за януари 2017 Стрелец
През първия месец на годината сте подвластни на труд. ности, но се изявява с пълната си сила вашата оптимистична и взривоопасна огнена същност. Склонни сте да се занимавате с незабележими за другите дреболии, което често е спирачка за осъществяването на целите ви. Колкото повече се стремите да изпипвате нещата, толкова повече изоставяте амбициите си. Не се притеснявайте! Рутината и перфекционизмът трябва да са водещи в делника ви през този месец. Трудностите по пътя ви няма да са малко. Вие обичате да ги преодолявате, така че няма да ви изплашат. Важното е да не търсите заоби-колни пътеки, за да ги избегнете, защото това е невъзможно и само ще забави придвижването ви по пътя към поредната цел. Често ще търсите компанията на добри приятели. Не ви съветвам да смъквате цялата си защита само защото ви е приятно и се чувствате добре или заради умението ви да забравите за час-два трудностите, които се налага да преодолявате. Не забравяйте, че не всички хора около вас са добронамерени. Постарайте се да не показвате неувереност, когато разговаряте или спорите, защото ще се злепоставите. И понеже Меркурий е ретрограден от 6 до 26 януари, а вие сте добри организатори на забавления, може и с това да се заемете, за да не ви изкушават начинанията. Не преяждайте, за да не навредите на здравето си. Не се впускайте в изневери само защото сте ядосани, че не успявате да осъществите плановете си. Ще съжалявате още преди края на месеца.


Хороскоп за януари 2017 Козирог
През януари общувате с лекота, която не е типична за вас и ще е изненада и загадка за околните какво ви се е случило, та сте се променили. Криете силни емоции в себе си - повечето негативни. Ако сте ги освободили по време на празничните дни в края на годината, е обяснимо защо сте добронамерени към околните. Желанието ви да промените изцяло средата си може да се окаже нож с две остриета. От една страна, защото ще се лишите от подкрепата на част от вашите колеги и делови партньори и няма да осъществите идеите си. От друга, защото може неочаквано, в желанието да се свържете само с носещи ви полза хора, да се окажете самотни и без приятели. Годината позволява смяна на обкръжението ви, но ако сте решили да създавате изцяло ново обкръжение, ви съветвам да премислите добре решението си, да не сте подвластни на емоцията, за да не съжалявате след време. Не забравяйте, че приключените отношения са невъзстановими. От хората, с които създавате отношения през първия месец на годината, се повлиява пътят ви, успехите и провалите ви. Компромисите в отношенията, ако изобщо сте склонни да ги правите, не трябва да са във ваша вреда, за да не ви помислят за наивници, които могат да бъдат използвани и унижавани, въпреки че вие сте също склонни да унижавате и да мъстите. Меркурий е ретрограден от 6 до 26 януари и забранява начинанията и инвестициите.

Хороскоп за януари 2017 Водолей

През януари ще имате чести срещи и запознанства, но ви съветвам да не. допускате до себе си хора, които се опитват да ви обсебват, да ви ласкаят, за да ви използват. Заради откритостта ви, липсата на лицемерие в поведението ви към познати и непознати привличате вашите неприятели и конкуренти, които с лекота и заради непредпазливостта ви могат да ви съсипят, без да се усетите. Доверието към хората е причина да не успявате да се предпазите или да осъзнаете късно какво се случва, а връщането назад е болезнено. Не губете чувството си за самосъхранение. Не се изкушавайте от начинания и инвестиции в периода 6-26 януари, когато Меркурий е в своето ретроградно движение. Често ще сте трън в очите на околните заради факта, че не се съобразявате с установените обществени порядки, но пък спазвате законите, а това не е типично за обществото, в което живеете. Несемейните да преценяват добре новите си познати и да се доверят на интуицията и сърцето си. Прибързаното решение за брак може да им нанесе душевни травми. Мислят ви за глупави наивници, но това в днешно време е комплимент. Няма да ви липсват емоции и трудности в личните отношения, ако решите прибързано да вземете решение за промени, които не харесват на семейството ви и то не ги одобрява. Подвластни сте на неочаквани промени, водещи към успех или провал, които за вас са житейски уроци, вдъхващи ви допълнителна сила.

Хороскоп за януари 2017 Риби
Януари ще ви донесе немалко ядове, защото Меркурий е ретрограден в периода 6-26 януари и блокира изцяло планираните начинания. Ще се наложи да се справяте с трудности, които заради вашата чувствителност ще приемате като нарочни и ще страдате до степен на депресивни състояния. Вместо да си губите времето в напразни опити да ги избегнете, ви съветвам да ги приемете като предизвикателство. Знаете, че вашата интуиция ви помага в трудни моменти и сега ще бъде най-силното ви оръжие, ако решите да се вслушате в нея. Използвайте интелекта си, за да предвидите развитието на нещата дори и ако трябва да направите крачката през последните четири дни на месеца. Отложете планираните пътувания и промени. Не допускайте преумора и раздразнителност само защото непрекъснато се забърквате в поредния скандал заради желанието ви да сте навсякъде и най-вече във вихъра на събитията. Не позволявайте на средата, в която живеете и работите, да ви обсеби и да забравите личните си стремежи и интереси. Ако се налага да го сторите, много трудно ще направите своя избор по кой път да тръгнете.

0 коментара:

Публикуване на коментар