ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2017 ГОДИНА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2017 ГОДИНА!
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2017 ГОДИНА!
ОВЕН - Любовен хороскоп за 2017, ТЕЛЕЦ - Любовен хороскоп за 2017, БЛИЗНАЦИ - Любовен хороскоп за 2017, РАК - Любовен хороскоп за 2017, ЛЪВ - Любовен хороскоп за 2017, ДЕВА - Любовен хороскоп за 2017, ВЕЗНИ - Любовен хороскоп за 2017, СКОРПИОН - Любовен хороскоп за 2017, СТРЕЛЕЦ - Любовен хороскоп за 2017, КОЗИРОГ - Любовен хороскоп за 2017, ВОДОЛЕЙ - Любовен хороскоп за 2017, РИБИ - Любовен хороскоп за 2017!

Годишен Хороскоп за 2017 - КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2017 - ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП 2017 - ХОРОСКОП НА ЗОДИИТЕ В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА 2017


Овен - Любовен хороскоп 2017 година
През годината лъчите съблазън, бликате от чар, трудно може да ви се откаже да започнете интимна връзка. За вас сексуалната наслада е мечтана, но може да ви донесе и доста неприятности. Емоциите и прекалената ви чувствителност се пречупват през готовността ви за компромиси, носещи полза на хармонията във вашето семейство, ако сте го създали. Забравете желанието си да флиртувате и да изневерявате през януари, юни, август и най-вече през декември, за да не се окажете самотни и изоставени. Бъдете внимателни към споделеното от вашите деца и не пропускайте да ги изслушвате, заети с нещо по-важно. След време може да се окаже късно да им помогнете. Ако не сте семейни, имате шанс да срещнете подходящ партньор през януари, април, юни и септември. Брак може да сключите през януари, февруари, март, юни, септември. Бъдете внимателни с възрастните си роднини, които може внезапно да се разболеят или да ви лишат от имущество. Няма да ви създават проблеми, ако не ги забравяте и често им се обаждате или ги посещавате.

Телец - Любовен хороскоп 2017 година
През 2017 година ще бъдете по-скоро затворени в себе си и несговорчиви. Съдбата ви подлага на изпитание, за да провери силата на вашите чувства, умението ви да сте отговорни в личните отношения. Ако сте създали семейство и живеете добре, но нещо сякаш ви липсва, вместо да търсите съвети от приятели и съседи, които ще ви навредят, или да се впускате в изневери, говорете с половинката си. Постигането на яснота за причината за проблемите и желанието за компромис ще съхранят отношенията ви. Вземете ли решение за раздяла, нека да е двустранно и цивилизовано. Несемейните да бъдат внимателни, ако са решили да изберат партньор за сериозна връзка, в случай че причината е бягство от действителността и желанието да намерят човек, който да ги разбира. Не е изключено да се разделите с интимната си половинка, ако връзката ви се е изчерпала. Тези от вас, които усещат, че не са на еднакво интелектуално ниво с брачната си половинка, може да направят крачката към развод, ако близките им не овладяват капризите си през април, юни и ноември. Семейните с деца да очакват много радостни мигове с тях, но и повече отговорности. Предпазвайте се от скандали, които ще са повод за проблеми с роднините ви от по-старото поколение, както и с децата ви, неосъзнаващи ставащото и неспособни да вземат нечия страна. Отношенията като цяло са хармонични. Ако се налага да изяснявате възникнали преди години недоразумения, които вредят на нормалните ви отношения, може да го сторите през януари и септември. Януари, април, май, август, септември и декември са подходящи за сключването на брак.

Близнаци - Любовен хороскоп 2017 година
През първите месеци на годината заради вашата постоянна професионална заетост не са изключени кризи в личните отношения. През втората половина на годината ще се опитвате да доказвате, че може да си купите даже и чувствата. За съжаление това ваше намерение няма да ви донесе щастие, а ще ви създаде проблеми, водещи до самота. Причината е, че ако сте семейни, често ще правите подаръци, които може да не са потребни за дома и близките ви. Скандалите заради намаления семеен бюджет са по ваша вина. Вместо да харчите съгласно собствените си убеждения за скъпи, но непотребни дрехи или за заведения, за да блеснете, отделете част от спечелените пари и ги поверете на вашата брачна половинка. Тя знае къде най-добре да ги вложи. Осигурете почивка за семейството си и задоволете желанието на децата си за нови мобилни апарати. Бъдете подготвени за проблемни отношения с роднини, свързани с наследство, особено през април и летните месеци, когато ще се опитат агресивно да ви принудят да им дадете онова, което по право ви принадлежи. Не бъдете отстъпчиви дори и ако ви се иска да избегнете разправиите. Спазвайте законите, за да не сте уязвими. Ваши завистливи роднини няма да пропуснат да ви искат заеми, ако прекалите с хвалбите. Ако не сте семейни, ще се опитвате да си купите любов, за да докажете, че и в това отношение сте връх. Да, но така ще се лишите от истинската Любов и ще се обречете на години самота, докато осъзнаете грешката си. Месеците, подходящи за сключване на брак, са март, май, юли и ноември.

Рак - Любовен хороскоп 2017 година
През първата половина на годината доказвате, че само вие печелите и ако не сте вие, близките ви ще гладуват. Това унизително поведение може да ви коства срив на отношенията. Бъдете умерени и не прекалявайте с натякванията, че работите до изнемога, само и само за да са щастливи, защото след юни Съдбата може да ви изненада с неочаквани обрати и да легнете върху плещите на брачната си половинка. Семейните представители може да се окажат подвластни на неприятни промени през втората половина на годината. Предпазвайте се от изневери и невинни флиртове, които могат да се превърнат в причина за криза в семейните отношения. Отделяйте време за разговори с децата си, които може да ви донесат неприятности, ако ги оставите без родителски контрол, заети с емоциите и работата си. Някои от несемейните ще се изкушат да сключат брак по сметка в първата половина на годината през февруари, април и юни. През втората половина на годината хората, все още търсещи своята половинка, ще се влюбват често и импулсивно ще сключат брак през август, ноември или декември, привидно по любов, но всъщност заради глупост и принуда или защото детето е на път. Добрите месеци за създаване на семейство са февруари, април, юни, октомври и декември. Възрастните ви роднини ще имат потребност от грижите ви, особено във втората половина на годината. Предпазвайте се от скандали, които ще са повод за проблеми с роднините ви от по-старото поколение, както и с децата ви.

Лъв - Любовен хороскоп 2017 година
През 2017 година сте орисани да се влюбвате, особено през първата половина на годината, и да страдате от несподелена любов. Ще привличате към себе си хора, които няма да се съобразяват с факта, че сте семейни, и ще искат на всяка цена да бъдете само техни. Дебнат ви проблеми в семейните отношения през април, август и декември, които за някои от вас ще стигнат до решение за развод, но взето от вашата брачна половинка. След юли сте настроени романтично. Стремите се към стабилност в брака, ако сте създали семейство, и към хармония в отношенията у дома и с партньорите ви, ако сте несемейни. Изпълнени сте с желание да бъдете добри и да се радвате на споделени чувства. При семейните стабилността ще се съхрани дори и в трудните и емоционални месеци - август и декември, въпреки че може да се изкушите да флиртувате. Не превръщайте любовта в стока, ако не сте семейни и на всяка цена сте решили да си купите брачна половинка през тази година, защото разочарованията ще са мълниеносни и вашата година на Слънцето, вместо да ви дари сиянието на истинската любов, ще ви зареди с горчилката на измамата, но по ваша вина. Ако сте решили да създавате семейство, сторете го през януари, март, май, юни, юли, септември или ноември.

Дева - Любовен хороскоп 2017 година

През 2017 година дори семейните привличате неудържимо противоположния пол, но винаги най-неподходящите партньори, което си е покана за проблеми. Подвластни сте на стремеж към усамотяване и бягство от семейните отговорности. Ако не сте създали семейство, ще скачате от връзка във връзка уж в търсене на Голямата Любов. Такова поведение е оправдание за безразборни връзки, защото мнозина ще са на мнение, че тяхната Голяма Любов още не се е родила. Ако имате партньор, но не сте създали семейство, не го обсебвайте и не прекалявайте с претенциите си, за да не го пропъдите необратимо. После ще съжалявате, но никой няма да ви вярва. Рискувате да се разведете само защото в къщи са ви помолили да се прибирате навреме или поне да се обаждате, ако закъснявате, за да не се притесняват вашите близки. Не е изключено да сте верни в брака, но да сте постоянно изпълнени със съмнения в своята брачна половинка и да проявявате ревността си за щяло и нещяло. Вместо да приемете разкрасяването на половинката си като знак, че иска да ви впечатли, вие ще решавате, че причината е в съперник, който иска да ви я отнеме. За сключване на брак изберете февруари, май, октомври и декември. Трябва обаче да сте сигурни, че бракът ви е основан на чувства, а не на желанието ви да не сте сами и да ви сочат с пръст, че сте негодни за семейство. Вашите роднини от по-старото поколение може да ви създадат проблеми заради внезапно проявили се здравословни проблеми, за които се налага да се погрижите вие. Предпазвайте се от разправии заради имотни претенции.

Везни - Любовен хороскоп 2017 година
През 2017 година сте странно емоционални и загрижени преди всичко за себе си и за околните, но не и за близките си. Ако сте създали семейство, това може да доведе до разпад на брака ви и до неизбежни финансови загуби, ако сте сключили брак по сметка. Може да се разведете и заради изневяра, а също и заради неспособността ви да вземете решение кое партньорство да предпочетете. Тези от вас, които са създали семейство в период на Съдбовна забрана за брак и отношенията им не са издържали изпитанията на времето, ще направят крачката към развод. Стига да поискате, сте в състояние да си възвърнете хармонията в отношенията, дори и ако сте ги съсипали напълно, но няма да го направите. Инатът ви е много. Семейните да не се изкушават от изневери, за да докажат на брачната си половинка колко са неустоими, защото бракът им ще бъде сериозно застрашен още през февруари и може да приключи бързо. Децата ви ще бъдат взискателни към вас и ще са коректив на поведението ви, дори и това да не ви харесва. Често сте в противоречие с вашето роднинско обкръжение заради инатливото си поведение и несговорчивост. Подходящи за сключване на брак са януари, април, август, ноември и декември.

Скорпион - Любовен хороскоп 2017 година
Ще бъдете емоционални и непостоянни в чувствата си, което е типично за вашия знак. Емоционалните ви крайности ще тормозят и вас и околните до средата на годината, когато или ще съхраните брака си, ако сте създали семейство, или ще вземете решение за развод дори и след това да съжалявате. След юни чувствителността ви става по-умерена, защото или сте срещнали голямата си любов и сте готови да сключите брак, или сте решили да съхраните старите си отношения. Предпазвайте се от проблеми в брака заради слуховете, достигнали до брачната ви половинка, която няма да ви прости залитането от правия път, дори и сега да не сте виновни. При обтегнати отношения и най-безобидната клюка ще е повод за раздяла. Да не говорим, че ще се окажете под натиска на вашите роднини. И да мъстите, нищо няма да постигнете. Внимавайте да не нараните крехката психика на вашите деца. Несемейните да бъдат внимателни, ако са решили да търсят брачен партньор. Запознанствата през януари, юни и октомври ще ви донесат проблеми и страдания. Подходящите месеци за сключване на брак са март, април, юли, септември, ноември и декември.

Стрелец - Любовен хороскоп 2017 година
През 2017 година се чувствате уморени от опитите да постигнете хармония в отношенията си и ще изисквате подчинение от вашите близки. За съжаление те няма да са готови да играят по вашата свирка и ще ви създават постоянни проблеми, отвръщайки ви със своите изисквания. Въпреки това ще се изявите като великодушни и щедри. На тези от вас, които са създали семейство, ще се наложи да се примирят с неотложните разходи, свързани с децата и брачната половинка, с ремонти в дома през лятната почивка. Ако не постигнете компромис в отношенията си, може и да развалите стабилното си семейство. Стига да протегнете ръка, ще изгладите отношенията си и ще продължите спокойния си живот. Със спокоен тон ще избегнете скандалите с вашите непослушни деца. Несемейните ще търсят заможни партньори, повлияни от приятелски съвети, но да не разчитат, че парите ще им донесат мечтаното щастие. Не се поддавайте на чувствата си през май и септември, за да не се обвържете с неподходящи партньори, които ще ви тероризират и унижават, а вие трудно ще съберете сили да се разделите. Подходящи за сключване на брак са януари, февруари, юни, август и ноември. Неизбежни са проблеми със здравето на ваши възрастни роднини.

Козирог - Любовен хороскоп 2017 година
2017 година изисква от вас да докажете и пред брачната си половинка, и пред децата си, че сте отговорни и готови на компромиси в отношенията. Тези от вас, които са нещастни, могат да направят крачката към раздяла, но само ако са стигнали точката на непоносимост, от която връщане назад няма. Все пак преди това ви съветвам да прецените дали сте готови да се разделите с всичко, което сте изградили заедно там, където има вложени немалко ваши средства. Семейните, които имат стабилен брак, да не пренебрегват близките си с оправдания за професионална заетост, защото ще ги разочароват и отдалечат. Предпазвайте се от флиртове, които могат да се превърнат в причина за разправии и раздяла, дори и ако не сте семейни, но имате сериозна връзка. Отделяйте достатъчно време за разговори с децата си. Възрастни роднини ще правят и невъзможното да ви пречат да работите, за да им правите компания. Несемейните може и да сбъркат моментното си увлечение с голямата любов, да бъдат нещастни, но да обвиняват целия свят заради собствената си грешка. Подходящи за сключване на брак са март, април, юли, септември, ноември и декември.

Водолей - Любовен хороскоп 2017 година
През 2017 година се запознавате с интересни хора, някои от които могат да грабнат сърцето ви. Ако сте семейни и бракът ви е стабилен, ако живеете щастливо и безпроблемно, не бива да изневерявате, нито да се отдавате на кратки флиртове, за да не се окажете впримчени в отношения, които няма как безболезнено да прекратите. Бъдете прозорливи, а не наивни и доверчиви. Годината е добра за тези от вас, които не са щастливи в брака, защото позволява лесна раздяла и нова среща. Склонни сте да се усамотявате и да се занимавате с мислите си или да четете книга, което ще ядосва брачната ви половинка и ще води до задължителни скандали. Несемейните да не си позволяват емоционално залитане и обвързване в сериозна връзка с хора, които не са подходящи за брачно съжителство с надеждата, че ще ги превъзпитат. Това няма да се случи и бързият развод ще почука на вратата ви. Вашите роднини няма да ви оставят без претенции и проблеми, но ако имате съдебни дала, ще бъдат решени във ваша полза. Не са изключени проблеми и с възрастните ви роднини, които може да са свързани с хронични болежки или пък просто да са породени от ината им и нежеланието да разберат по-младото поколение. Ако сте решили да създавате семейство, сторете го през февруари, март, юни, август, ноември или декември. Ако не сте сигурни в чувствата си, по-добре не рискувайте с обвързване в брак. И без това годината не е най-добрата за целта.

Риби - Любовен хороскоп 2017 година
Привличате неудържимо противоположния пол заради впечатлението, преди всичко в непознатите хора, че сте стабилни, имате пълен портфейл и примамлива банкова сметка. Ако сте семейни, да му мисли брачната ви половинка, защото годината ви може да е изпълнена с безбройни флиртове и мимолетни интимни връзки. Може и да не стигате до интимност, но заради вината, която изпитвате, че сте си помислили за такава възможност, ще тормозите с ревност, за да не нападнат вас самите. Вашите опити да съхраните брака си през 2017 година са обречени на крах, ако се впускате в импулсивни връзки и пътувания, които са породени от поредното ви увлечение. Предпазвайте се от авантюри, ако не сте решили да се развеждате. Несемейните имат възможност да срещнат подходящия брачен партньор, като срещата може да се осъществи и извън България по време на командировка или почивка. Не търсете задължително чужденец. Децата ви няма да създават проблеми през тази година, ако не ги лишавате от внимание и сте до тях винаги когато имат нужда от вашето разбиране и съчувствие. Отнасяйте се много внимателно към вашите възрастни роднини, за да не се окажете оплетени в проблеми, които могат да провалят плановете ви за годината. Несемейните ще бъдат склонни да сключат ранен, но проблемен брак само защото са решили, че искат да бъдат обичани и според тях са открили обекта, даряващ им чувства. Грешка! Подходящите месеци за сключване на брак са февруари, май, юли, октомври и ноември.

1 коментара:

  1. Съпругът ми ми се разведе преди 3 години без причина, направих всичко, което можах да го накарам, но не работех, докато не срещнах д-р Агбазара от AGBAZARA TEMPLE в интернет, който ми помогна да участвам в революционно заклинание и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна при мен, за да се извиня. Благодаря на д-р Бабазара. Свържете се с тази великолепна играчка за вашите взаимоотношения или проблеми с брака в електронната си поща на :( agbazara@gmail.com ) ПОКАНА ИЛИ ЧУВСТВО, КОЕТО: +2348104102662.

    ОтговорИзтриване