ХОРОСКОП НА ЗОДИИТЕ В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА 2017

Хороскоп на зодиите в годината на Петела 2017
Хороскоп на зодиите в годината на Петела 2017
Годината на Огнения петел започва
на 28 януари 2017 г. в 02.07 ч. българско време
и продължава до 15 февруари 2018 година.
Петелът управлява пасовете от 05.00 ч. - часа на изгрева до 19.00 ч. - часа на залеза.
Отговаря на есента и на месец септември.
Елемент - метал.
Съответства на зодиакален знак Дева.

Зодиакалните знаци в 2017 година на Петела : 
ОВЕНЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017
ТЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017
БЛИЗНАЦИТЕ В ГОДИНАТА НА Петела 2017
РАКЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017
ЛЪВЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017

ДЕВАТА В ГОДИНАТА НА Петела 2017

ВЕЗНИТЕ В ГОДИНАТА НА Петела 2017

СКОРПИОНЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 

СТРЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 

КОЗИРОГЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 

ВОДОЛЕЯТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017

РИБИТЕ В ГОДИНАТА НА Петела 2017

Годишен Хороскоп за 2017Любовен Хороскоп за 2017 - КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2017 - ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП 2017

Годината на Маймуната, в чиято власт бе 2016-а, ни даде възможност да разрешим много проблеми, ако действаме решително и бързо, за да не пропуснем подходящото време. Имахме право на избор дали да бъдем господари на своя живот или безволево и инертно, но с мрънкане да следваме събитията. Да осъзнаем, че даром никога нищо не идва. Засили се непочтеността, характерна за Маймуната, от която телефонните измамници не пропуснаха да се възползват.

В годината на Маймуната, повлияваща живота на планетата Земя заедно с огнената планета на войната Марс, не успяхме да избегнем натрапчивото ежедневно присъствие на насилствена смърт, на самоубийствата, на терора. Напротив! Сякаш някаква зла сила подтикваше дори и най-хрисимите хора да избликват в агресия и да убиват.

2017 година е годината на Огнения петел Другото име на Петела в източния зодиак е Кокошка или Пиле във Виетнам, но, за да не засегнем някой от родените в знака, ще ги наричаме с тъй гордото „Петел“.


Петелът е откровен и нападателен, когато иска нещо или има цел. Често си печели неприятели и все не му се удава да се научи на прилежание, такт и търпение, на умение да премълчава. Без съмнение Петелът е искрен, но неговата искреност по-често е откровеничене и преминава в обидни квалификации, ако се чувства засегнат. Не се вълнува дали думите му причиняват страдание. Дипломатичното поведение не му е присъщо. Точно обратното - държи да блести, да бъде забелязван, дори и когато част от оперението му липсва, защото вярва, че околните ще го възприемат като победил в битка, а това е повод за гордост и възвеличаване.

Самомнението му е високо. Петелът обичайно се възприема като безпогрешен. От една страна, не търпи критика, нито се доверява на когото и да било, а разчита само на себе си. От друга, обича да раздава съвети, без да са му поискани. Не му се доверявайте, защото неговите идеи са мечти, които някой друг трябва да осъществи. Съветвам всички, които не са родени в този зодиакален знак, но имат до себе си партньор Петел, да си направят план за цялата година и да се придържат към него, а целите, към които се стремят, да са основани на добре обмислените им действия, за да избегнат безцелното разпиляване, подстрекавано от родения в Петел, и разочарованието в края на годината.

Засилените материални стремежи, властващи в годината на Петела, ще подведат мнозина да търсят лесни, дори и рисковани и непочтени начини за бързо забогатяване. Резултатът ще бъде само и единствено разочарования, финансов недоимък, конфликти и проблеми със закона. На всички ще ни се иска да демонстрираме превъзходството си над другите - нов повод за неприятности и начин да си спечелим врагове. После ще се опитваме някак си да възстановяваме съсипания мир и хармонията в отношенията с цената на много усилия и здравословни проблеми за хората с по-слаба психика.

Петелът държи на бляскавия външен вид, практичен, но и способен да изпитва силни емоции с неочакван край. Не обича да вижда около себе си безвкусно облечени хора. Небрежността го поболява. Околните си мислят, че може да ги окуражи, да ги посъветва, но обикновено думите му рядко преминават в действия.

В годината на Огнения петел лесните печалби са невъзможни, но в същото време разточителството ще е характерно за всички зодиакални знаци. Дори и по-пестеливите и даже стиснатите хора ще са склонни да разпуснат колана и да прахосват и угаждат на капризите си.

Работохолизмът е типичен за Петела, така че трябва да работим, а не да чакаме наготово. Ако спазим тези изисквания, ще сме доволни от приходите си и ще си осигурим спокойствие за цялата година. След като Петелът обича да харчи, но умее да печели, такава ще и нашата орисия през годината.

В любовта са възможни разочарования, ако партньорът се окаже различен и далеч от мечтите на Петела и житейската му философия. Независимо от пола си представителят на Петела обича женската компания. В мъжка компания скучае, защото не може да блести.

В политическия живот продължават да се появяват все повече обсебени от самочувствие без покритие хора, които ще изпълзяват незнайно откъде. Ще говорят омайващо със заучени фрази и ще доказват колко са важни за България, за добруването на народа ни, но без да имат качества. За сметка на тази липса притежават умението да се облагодетелстват дори и по непочтен начин. Какво толкова, като са унищожили нечий бизнес, труд, дори живот? Жертвата им е могла да внимава и да се предпази - тази наглост ще властва над дните ни заради влиянието на Петела.

Възможни са политически и военни действия, терористични нападения и политически убийства, въпреки че няма да са така чести както в годината на Марс. Разбирателството между държавите ще бъде затруднено през първата половина на годината.

Най-важното изискване, което ни налага годината на Петела, е да си припомним, че мълчанието е злато, а думите, гневните и обидни определения могат да съсипят отделната личност, държава или дори цялата планета. Ние, Човеците, сме длъжни да направим своя избор. Годината на Петела и на Слънцето, чийто глашатай и предвестник е Петелът ни дава шанс да се възцари мир. Дай Боже да направим правилния избор, защото топлината на Слънцето дарява живот, но живителната топлина може да изригне в изпепеляваща всичко и всички огнена геена.

Зодиакалните знаци в годината на Петела 2017: 
ОВЕНЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Овните родени в годината на Петела, са волеви личности, които си печелят врагове заради неумението да проявяват такт и заради импулсивните си действия, често придружени с агресия, за да наложат на всяка цена мнението си. Необвързаните имат шанс да срещнат подходящата половинка.

Всички други представители на Овен съветвам в годината на Петела да са честни, постоянни в професионалните си отношения и да не предават хората, които са им подали ръка. Празнодумството им вроди, а дадените обещания само да отдалечат от себе си досадни хора, които им искат услуга, ще им донесат вреда и сриване на градения авторитет. Съветът ми е да поемат само изпълними обещания. Здравето им е привидно стабилно, но може да си навредят сами, ако допуснат емоцията и гневът да властват в дните им. Не бива да са прекалено взискателни към близките си хора, защото рискуват да ги отдалечат от себе си. Дори и ако са създали семейство, ги грози опасността да съсипят отношенията си. Ще спечелят, ако са отстъпчиви и компромисни. Годината засилва прекалено любопитството им. Ще се срещат с много хора, ще имат запознанства, но трудно биха разпознали сред тях подходящата половинка, ако са решили да създават семейство, защото са податливи на ласкателства и нечий фалшив чар.

ТЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Телците, родени в годината на Петела, може да се окажат орисани на щастие, късмет и успехи, ако съумеят да овладяват своя гняв, когато нещо не се случва както очакват и според техните представи и ако не заливат с агресия хората от своето обкръжение. Интуицията им е на висота и ще печелят добре дори и от привидно слабо доходни начинания.

Всички други представители на Телец имат в годината на Петела многообразни перспективи за професионална изява, стига да успеят да ги анализират бързо и да направят правилен избор. Не бива да демонстрират високомерие към хората, с които се запознават, защото преди да са се опознали и разговорили, може да прекъснат отношенията си, често във вреда на земния знак. Съветвам ги да не допускат грешката, която е типична за тях, и да не се отдават до забрава само на работата си, забравяйки, че имат и личен живот. Бързо печелят приятели, делови партньори и привличат с чара си неудържимо противоположния пол. Не бива да допускат изневери, ако са семейни. Ако търсят половинката си, годината на Петела ще им помогне да я срещнат, но да внимават с опереното си поведение, че да не станат причина за обратен ефект. Здравето им е променливо, ако прекалят с работата и забравят почивката и най-вече разходките сред природата.

БЛИЗНАЦИТЕ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Близнаците, родени в годината на Петела, ще са промени ливи и ще им е трудно да си отговорят точно какво искат да постигнат през тази година. От една страна, им се иска да са постоянно във вихъра на купона. От друга, са готови да тръгнат на път, за да посетят екзотично кътче, харесало им не от картинките в интернент, а заради разказите на приятели или случайни познати. Ама могло да има алигатори и отровни змии! Че какво пък, ето това е преживяване, а и тях отрова не ги лови. Врачка им била казвала, че месото им не е вкусно за крокодилите...

Всички останали представители на Близнаци ще се трудят през годината и ще трупат материални запаси, че току-виж някой взел, та познал я за потопа, я за апокалипсиса. Друго е да имат скътани парички. Ако са решили да си правят фирма, сега е моментът. Имат шанса да .постигнат планираните професионални цели, ако са отговорни, организират добре времето си, не се разпиляват и не са се втурнали на път като техните събратя по Съдба, подвластни на Петела. Здравето им е стабилно, стига да не прекаляват с пушенето и да намерят време да спортуват - знам, че вече не ме мислят с обич, но това е съветът към тях. В любовта ще сгрешат, ако разчитат на предварителни планове, защото в чувствата това е загубена кауза. Съветвам ги да не смесват професионалните си задължения с личния живот, пренасяйки деловото си поведение в интимните мигове, за да не отблъснат половинката си, защото след това идва мигът на „здравей, самота“ и „прощавайте, мамещи далечни простори“. Без компания няма да им е лесно, а самотата ще ги тормози с депресивни състояния.

РАКЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Раците, родени в година на Петела, да внимават в поведението си, да са сговорчиви с околните, защото желанието им да са водещи, пречупено през нагласата им да обсебват всеки с грижите си, може да ги хвърли в тъмата на самотата, без близки и приятели. Прекалили са, но не го осъзнават, а ако са комбинирали амбициите си да блеснат с възможности, правейки непоискано добро, със сигурност ще патят.

Всички останали, родени в Рак, може да са спокойни, защото в годината на Петела ще се перчат със знания и възможности, без да се стремят към ярката светлина на прожекторите, че току-виж осветили нещо, дето не искат да е на показ. Работата им ще спори, ако не си създават сами проблеми в отношенията заради ината и мърморенето си, че не обичат да им се разпорежда, въпреки: че неистово се нуждаят от напътствия. Нападателното поведение им вреди. Здравето им е стабилно с изключение на летните месеци, когато са податливи на хранителни разстройства. Противопоставянето на колеги и началници води до понижение или уволнение. Необвързаните ще изживеят незабравими мигове, ако не прекаляват с безкрайните претенции към партньорите си. Не престанат ли да обсебват, ще ги отблъснат. След това ще страдат самотни и в изолация.

ЛЪВЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Лъвовете, родени в годината на Петела, са орисани да прогресират както сами, така и на нечий гръб през тази година. Планирали са грандиозни начинания, а перченето, дори и с облеклото, по възможност в най-ярките цветове на дъгата, типично за Петела ще е причина да са постоянно в устата на хората, да ги спрягат в жълтата преса с добро или лошо. За тях това не е проблем, лоша реклама няма. Важното е, че са в светлината на прожекторите.

Всички останали Лъвове ще изживеят една стабилна година. Длъжни са да бъдат дейни, да спазват дадените обещания, да не говорят празни приказки, които ще ги превърнат в аутсайдери, когато, дали големи обещания за постигане на грандиозни цели, се окаже, че всичко е фантазия, облечена в омайни думи. Дали професионалните постижения или проблемите ще преобладават зависи само от тях. Каквото посеят, това ще пожънат. Здравето им е стабилно. Страхът им от самотата е причина постоянно да търсят компанията на интересни хора, дори и когато осъзнават, че не са подходящи за тях нито като интелект, нито като житейска философия. Ако се влюбят, е за тяхно добро да си дадат време и да преценят дали това е истинската любов и подходящото партньорство или временна връзка.

ДЕВАТА В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Тежко на хората, които живеят с Дева, родена в годината на Петела. Ако досега тези Деви са били тихи, спокойни, опитвали са се да си вършат работата незабележимо, да живеят в хармония с околните, понякога привидна, но поносима, през тази година заради факта, че Петелът отговаря на знака Дева, ще изявят с пълна сила всичките си негативни черти. Ще властват и ще командват, дори и когато не са в правото си. Трудно ще им бъде в отношенията.

Всички останали представители на Дева ще се радват на една година без особени сътресения. Ще планират така времето си, че да им стига за всичко, и ще постигнат мечтаната материална стабилност, позволяваща им да пътуват, да се радват на професионален авторитет и постижения. Здравето им е стабилно, но, типично за тях, няма да пропуснат да се вживяват в болежки, които сякаш са им защита и гаранция за съчувствието на околните. В любовта, ако са семейни, ще живеят в хармония. Ако не са, ще продължат да търсят щастието и съвършения партньор, но постоянно ще изживяват разочарования, защото все се надяват да намерят своя идеал за брачна половинка, събрал само положителните качества в един човек. Все забравят, че хората имат и отрицателни черти, каквито, уви, самите Деви притежават.

ВЕЗНИТЕ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Везните, родени в годината на Петела, ще са спокойни и изпълнени с мечти за просперитет, въпреки че често ще са в противоречие с целия свят. Причината е в нежеланието им да се подчиняват на правила и закони. Предпочитат да са на ръководни позиции и те да създават правилата, а не обратното, но често действителността е различна от техните мечти. Във всяко нещо търсят и ползата за себе си, но не винаги са наясно кое им носи полза и кое - вреда.

Всички останали представители на Везни ще постигнат много от целите си в професионално отношение. Ще успеят да сменят работата си, ако старата вече не им харесва или ако им предлагат по-високо заплащане. Ще достигнат до нов връх в сферата, в която се изявяват. Ще изживяват не малко провали, ако не потиснат желанието си да спорят и да налагат агресивно мнението си. От тях зависи дали ще бъдат уважавани или ще са изтиквани винаги на задна позиция, което ги превръща в озлобени и депресирани хора. Здравето им е стабилно, но е зависимо от обкръжението им. Семейните ще живеят така, както заслужават. Необвързаните сами ще си създадат сериозни проблеми. Причината е в сякаш безчувствената практичност, с която се опитват да разрешат недоразуменията в чувствата и отношенията си, утежнена с периода на изпитание за техните избраници. С такова поведение „печелят“ бързо приключване на връзките. За да не останат самотни в дните си, е добре да осъзнаят, че двамата партньори в една връзка са равнопоставени.

СКОРПИОНЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Скорпионите, родени в годината на Петела, ще бъдат обсебени от желанието да се изявяват дори в сфери, където не са на мястото си. Ще дават обещания за грандиозни печеливши начинания, ще събират пари, а накрая ще се окаже, че парите са свършили, а начинанието е илюзия. Тези Скорпиони ще си спечелят неприязънта на хората, които неволно или умишлено са измамили, а сринатият авторитет ще им е последна грижа в сравнение със законовите последици и дори физическо оцеляване. Предупреждавам да не се изкушавате вие, Скорпионите, родени в годината на Петела, да хлътвате, умишлено или не, в измами, за да не преобърнете към лошо живота си.

Всички останали Скорпиони имат възможност без особени усилия да постигат целите си, но не бива да надхвърлят своите финансови възможности. С разум и премерено харчене не само ще си докарат допълнителни приходи, а и ще заделят нещичко настрани. Бива ги да усещат кога се опитват да ги въвлекат в губещи проекти и затова няма опасност да са губещи за разлика от Скорпионите, родени в годината на Петела. Здравето им е стабилно. В личния живот са изтъкани от подозрителност не само към партньорите си, но и към хората изобщо, защото смятат, че всички са им врагове. Ако са семейни, сами се обричат на продължителен период на самота, а ако не са - на безуспешно издирване на подходящата половинка.

СТРЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
През изминалата година на Маймуната Стрелците, родени в годината на Петела, бяха орисани да са на върха, но през тази година заради влиянието на Петела трудно ще намерят своето място в живота, дори и ако вече са застанали здраво там, където са избрали. В един момент ще им стане скучно и досадата ще изпълни дните им. Ще се впуснат в промени, често в противоречие с интелекта и уменията им, които може да съсипят граденото с години. При делови разговори често ще са изкушени да дават обещания, каквито не могат да си позволят. Да внимават, защото ще им се разнесе име, че обещават, без да изпълняват, и,„ сбогом, авторитет,

Всички останали Стрелци са длъжни да си наложат търпение, което е непосилна задача за тях, Ако не го сторят, заради привързаността си вместо върхове в професионално отношение ще изживеят падения и ще се чувстват обидени на мразещата ги Съдба, че не им е подредила картите за годината по мечтания от тях начин, Вместо да се вживяват в злата си орисия, да се огледат, да осъзнаят грешките си и бързо да поемат в правилната печеливша посока, от която са се отклонили. Здравето им е нестабилно заради невъзможност да надмогнат егото си. В чувствата и в личните отношения са склонни към словесна и физическа агресия. Ако са създали семейство, да не забравят, че техният брачен партньор им дава сили да се борят с житейските трудности. Ако са самотни, ще срещнат интересни хора и защо не - мечтаната половинка.

КОЗИРОГЪТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Козирозите, родени в годината на Петела, ще патят заради постоянното си възвеличаване, което дразни околните. Ще доказват правотата си за щяло и нещяло, ще убеждават всички в своята правота и уникалност и няма да допускат друго мнение освен своето. Така няма да станат по-щастливи, нито по-организирани и уважавани. Напротив! Като добавим грозящата ги опасност от срив в професионалната им кариера, депресивните състояния ще бъдат техен спътник. Имат над какво да размислят. Очертава се нелека година за Козирозите, родени в годината на Петела.

Всички останали Козирози, типично за знака, са устремени към поредния професионален връх. Дали ще го покорят, зависи от умението да владеят ината си, който при тях е водещ. Задължителни са предпазливостта и прозорливостта, за да не се окажат в началото на житейската и професионална стълбица, длъжни да започнат от нулата. Парадирането с богатство, дори когато го нямат, им носи само проблеми. Скромността ще им спечели уважението на хората. Здравето им е нестабилно. Да се предпазват от травми. Въпреки деловата си заетост те непрестанно ще търсят любовта... та дори и да е по сметка.

ВОДОЛЕЯТ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Водолеите, родени в годината на Петела, ще се чувстват не на мястото си през неговата година. Причината е, че въпреки лоялността си, изявената си работоспособност, консерватизъм и нежелание да показват емоциите си, ще страдат, ако не получат заслуженото от тях признание, а това ще им се случва често. И тогава с право ще започнат сами да изтъкват качествата си и ще съберат злобата и завистта на хората, опитващи се да ги омаловажават.

Всички останали Водолеи ще се радват на спокойна, но наситена с работа година, в която ще осъществяват плановете си, набелязани в годината на Маймуната. Ще бъдат търсени от влиятелни хора, за да им помогнат със съветите си, което ще издигне авторитета им и ще заемат нова обществена позиция. Не бива да се лишават от тези възможности само защото са решили да се скрият, за да не бъдат наранени или унизени от хорската завист. Няма да липсват трудности на работното място, предимно заради действията на други хора, но без проблем ще отхвърлят планираните задачи. Здравето им е стабилно. В чувствата ще са дистанцирани и затворени в себе си, непроницаеми за емоциите, които бушуват в тях, защото въпреки непрекъснатите срещи с интересни личности са изпълнени с недоверие.

РИБИТЕ В ГОДИНАТА НА Петела 2017 :
Рибите, родени в годината на Петела, няма да се чувстват добре в кожата си, защото трудностите по пътя им заради нестабилната им психика и нежелание да повярват в себе си ще са причина да посягат към чашката, да не са концентрирани в задълженията си и да са губещи заради мързела си и проявата на безхаберие, сякаш всичко, което се случва, е извън времето и пространството и не засяга тях самите.

Всички останали Риби ще покоряват професионални върхове със своята енергичност през годината на Петела. Ще бъдат оценявани високо, с което ще заслужат признание и по-висока обществена позиция. Нямат причина за бездействие, освен ако преумората не ги принуди да си дадат почивка. Не бива да се притесняват от провалите, защото са временни. Здравето им като цяло е стабилно, но и те ще търсят сили в чашката алкохол, за да намерят смелост и да се перчат като Петела, но без да изявяват чувствата си. Трудно ще преодолеят своята притеснителност, забравяйки, че другата страна не винаги е готова да направи първата крачка към изразяване на чувствата. Ако са семейни, ще живеят в хармония, но ако не са намерили половинката си, ще се наложи да се преборят с колебливостта си и да оценяват познанствата с разума, но и със сърцето си.

0 коментара:

Публикуване на коментар